728x90 AdSpace

18 de gen. 2010

NOVETAT: Borsa de treball d'interins i substituts: actualització de les dades (fins al 25 de gener). Xerrada 19 gener a Girona i 20 gener a Vic i Vallès Occidental (Sabadell)

  1. Resum de la resolució sobre consulta i actualització de dades i els canvis en els nomenaments telemàtics. Valoració de CCOO
  2. Bloc de les Opos (+)
  3. Xerrada informativa "Actualització dades borsa i canvis nomenaments telemàtics": DIMARTS 19 DE GENER: 18 HORES Sala d’actes de CCOO DE Girona: C/Miquel Blay, 1. Girona (soterrani). Mira el CARTELL de l'acte (+)
  4. Xerrada informativa "Actualització dades borsa i canvis nomenaments telemàtics": DIMECRES 20 DE GENER al local de CCOO de Vic, plaça Lluís Companys, 3. a les 18 hores
  5. Xerrada informativa "Actualització dades borsa i canvis nomenaments telemàtics": DIMECRES 20 DE GENER a SABADELL, a l'Auditori Casal Pere Quart - C/ Lacy, cantonada Rambla Sabadell a les 18 hores .
  6. Consulta de les dades del personal que forma part de la borsa de treball (entre l'11 i 25 de gener)
  7. MOLT IMPORTANT: I si no actualitzo les dades de la borsa...?  • Comenta amb Blogger
  • Comenta amb Facebook
Item Reviewed: NOVETAT: Borsa de treball d'interins i substituts: actualització de les dades (fins al 25 de gener). Xerrada 19 gener a Girona i 20 gener a Vic i Vallès Occidental (Sabadell) Rating: 5 Reviewed By: .
Scroll to Top