728x90 AdSpace

28 de nov. 2010

Mestres: quines especialitats puc demanar?

Funcionaris pràctiques 2010-2011
Només poden participar per l’especialitat que han aprovat les oposicions.
La seva primera destinació definitiva ha de ser per l’especialitat aprovada a les oposicions

Propietaris provisionals aprovats des de 2007? 
Només poden participar per l’especialitat de l’oposició

Propietaris definitius des de 2008/09
a més de l’especialitat aprovada poden participar per l'especialitat de la carrera...


Els mestres que han aprovat oposicions al 2007 i 2008: 
Si tenen definitiva poden poden participar per l’especialitat que van superar al procés sel·lectiu i també per l’especialitat de la carrera 

Les places de mestres itinerants (ZER), els centres d’educació especial, els centres d’atenció educativa preferent (CAEPs) i els centres d’adults (aules d’adults (AFA) i centres d’adults (CFA)) s’han de demanar explícitament . No t'adjudicaran una plaça en aquests centres si tu no l’has demanada .

Al sol·licitar el codi genèric d’una localitat demanes tots els centres de la localitat per l’ordre en que apareixen a l’annex, a excepció dels CAEPs, centres d’educació especial i centres d’adults...

No es poden fer peticions de zona o comarques en aquest concurs de trasllats. Només centres i/o localitats.

Especialitats de la fase de concurs de trasllats

Cos de mestres:

Els mestres ingressats al cos a partir del 2007 que encara no heu obtingut destinació definitiva, únicament podeu sol·licitar l’especialitat d’oposició, per la qual sereu destinats. La resta de mestres que participeu forçosament en aquesta fase per no tenir en l’actualitat destinació definitiva, heu de consignar com a mínim l’especialitat titular (especialitat d’oposició o per la qual vau ingressar al cos).

Només podeu sol·licitar especialitats corresponents a l’ESO els mestres que ja hi sou adscrits amb caràcter definitiu o aquells mestres en situació de pèrdua de la destinació definitiva per supressió en la plantilla del centre del lloc de treball que ocupavàveu en un institut.

Els mestres que teniu destinació definitiva o heu estat suprimits d’un lloc de pedagogia terapèutica en un institut o institut-escola, únicament podeu sol·licitar en instituts o institutsescola llocs de pedagogia terapèutica.

Els especialistes d’Educació especial podeu sol·licitar llocs en instituts o instituts escola de pedagogia terapèutica.

Si feu peticions de centres o aules de formació de persones adultes, cal que indiqueu el codi de l’especialitat corresponent a adults.

Els mestres que participeu en aquesta fase de concurs poden demanar les especialitats de la manera següent:

- consignant les especialitats, per ordre de preferència, en aquesta pantalla; aquestes especialitats s’aplicaran en totes les peticions de la pantalla següent en què no s’especifiqui cap especialitat
- consignant per a una petició determinada una única ’especialitat, al costat de la petició de codi de centre o municipi de la pantalla següent
Es poden combinar tots dos tipus de peticions.
Els participants que sol·liciteu especialitats i peticions de destinacions d’altres comunitats autònomes, haureu de consignar el codi que apareix en la convocatòria de l’Administració educativa corresponent.


  • Comenta amb Blogger
  • Comenta amb Facebook
Item Reviewed: Mestres: quines especialitats puc demanar? Rating: 5 Reviewed By: .
Scroll to Top