728x90 AdSpace

27 de nov. 2010

Modificació o correcció de les peticions (concurs de trasllats 2010)

Puc eliminar/modificar/corregir/afegir les dades introduïdes al formulari una vegada ja he tramés la sol·licitud?

Sí, sempre que estiguis dins del termini de presentació de sol·licituds (entre el 25/11/10 i 14/12/10)

Com s’ha de fer?

En cas que els interessats vulguin eliminar la sol·licitud tramesa la podran anul.lar telemàticament i un cop anul·lada podran tornar a presentar una altra sol·licitud per via telemàtica.

Una vegada finalitzi el termini de presentació de sol·licituds (14-D) no es podrà modificar o anul·lar cap petició ni es podrà variar l’ordre de prelació de les destinacions sol.licitades.

Puc presentar més reclamacions o al·legacions una vegada finalitzat el periode de sol·licituds?. 

No. Únicament podràs presentar al·legacions o reclamacions dintre del periode de sol·licituds, i ho has de fer constar en el formulari web. 

I únicament sobre el que vas indicar al formulari podràs tornar a presentar reclamació (si no estàs d’acord amb la baremació) durant els 5 dies que hi haurà quan surtin les adjudicacions provisionals (finals de febrer-març 2011)

Per tant, convé que posis en el formulari web tots els mèrits que no tens reconeguts i facis les al·legacions que creguis convenient. A continuació, amb la còpia de les al·legacions/reclamacions, presentes en els SSTT la documentació que justifiqui la teva reclamació. Si tot i així, quan surtin publicades les llistes provisionals d’adjudicacions, no han estat reconeguts, podràs fer de nou la reclamació sobre el que ja havies indicat (no sobre cap altre nou mèrit que puguis tenir)

Temes d'ajut:

  • Comenta amb Blogger
  • Comenta amb Facebook
Item Reviewed: Modificació o correcció de les peticions (concurs de trasllats 2010) Rating: 5 Reviewed By: .
Scroll to Top