728x90 AdSpace

10 de des. 2010

Nota de CCOO sobre els problemes tècnics per accedir a l'aplicació telemàtica de sol•licituds...


El funcionament de l’aplicació de participació al Concurs de Trasllats està presentant molts problemes. L’afectació a milers de professors, quan falten pocs dies per finalitzar el període de sol•licituds, fa necessari que el Departament doni solucions tècniques amb la major brevetat.

CCOO continuem exigint solucions amb urgència a aquests problemes. S’havien de preveure l’entrada massiva de persones, així com els colls en els diferents moments. La dimensió de la plantilla no es correspon amb les capacitats d’accés. I no es pot limitar l’accés per problemes tècnics i aliens al professorat que participa.


"Des del vespre del dia 10 de desembre i fins al matí de dissabte 11 no es podrà accedir, per cap de les vies, a l'aplicació telemàtica de sol•licituds de participació al concurs de trasllats.

D'altra banda, es poden produir dificultats d'accés en moments de gran concurrència de participants per la via de codi d'usuari o usuària d'Època/Atri. En aquest cas, és aconsellable que entreu per la via alternativa de codi d'usuari o usuària temporal. Un cop hi hàgiu accedit, recuperareu les dades i podreu continuar amb la sol•licitud iniciada amb el codi d'Època/Atri"

El compromís de CCOO és mantenir obert el cap de setmana l’actualització del seu bloc, amb les preguntes més freqüents i les seves respostes.

L’atenció via email ensepublica@ccoo.cat és per l’atenció preferent a l’afiliació. Si us comuniqueu amb nosaltres, cal identificar-se com afiliats per agilitzar les respostes.


  • Comenta amb Blogger
  • Comenta amb Facebook
Item Reviewed: Nota de CCOO sobre els problemes tècnics per accedir a l'aplicació telemàtica de sol•licituds... Rating: 5 Reviewed By: .
Scroll to Top