728x90 AdSpace

3 de des. 2010

Vols concursar al País Valencià?... T'interessa

Funcionaris dependents d'altres administracions educatives

Els funcionaris dependents d'altres Administracions educatives podran sol·licitar places corresponents a esta convocatòria, sempre que complisquen els requisits i condicions que s'establixen en la mateixa. Estos funcionaris hauran d'haver obtingut el seu primer destí definitiu en l'àmbit de gestió de l'Administració educativa a què se circumscrivia la convocatòria per la qual van ser seleccionats, llevat que en la mateixa no s'establira l'exigència d'este requisit.
Estos participants hauran de dirigir la seua instància de participació a l'òrgan que es determine en la convocatòria que realitze l'Administració educativa de què depenga el seu centre de destí.
Quant a l'ompliment de les caselles vernacle/bilingüe:
  • Amb caràcter general:
  • Estos participants no hauran de completar en la relació de peticions que facen de centres de la Comunitat Valenciana, ni la casella bilingüe ni la de vernacle, a excepció d'aquells participants del Cos de Secundària que sol·liciten places de “FPA valencià/anglés” i en este cas hauran de consignar en la casella vernacle “2”.
  • Per a funcionaris dependents d'administracions educatives que exigisquen completar les caselles de vernacle/bilingüe: estos participants hauran de completar en la relació de peticions que facen les opcions següents:
    • Per al cos de mestres: en la casella bilingüe hauran de consignar “0” i en la de vernacle “1”.
    • Per als cossos de catedràtics i professors d'Ensenyança Secundària, de professors tècnics de Formació Professional, de catedràtics i professors d'escoles oficials d'idiomes, de professors de Música i Arts Escèniques, de catedràtics i professors d'Arts Plàstiques i Disseny i de mestres de taller d'Arts Plàstiques i Disseny: en la casella bilingüe hauran de consignar “0”. En la de vernacle també hauran de consignar “0” llevat que sol·liciten places de “FPA valencià/anglés” i en este cas hauran de consignar en la casella vernacle “2”.
  • Més info: http://www.edu.gva.es/per/val/concursos.htm

  • Comenta amb Blogger
  • Comenta amb Facebook
Item Reviewed: Vols concursar al País Valencià?... T'interessa Rating: 5 Reviewed By: .
Scroll to Top