728x90 AdSpace

4 de gen. 2011

Els funcionaris en pràctiques 2010/2011: es troben afectats "directament" pel decret Llei 13/2010?

SOBRE  EL  FUTUR  RÈGIM  DE  SEGURETAT SOCIAL DEL PERSONAL DOCENT ACTUALMENT EN FASE DE PRÀCTIQUES


Davant els dubtes suscitats per la redacció de l'article 20 del RDL 13/10 sobre si el personal docent actualment en fase
de pràctiques per haver aprovat la primera fase del procés selectiu en l'estiu passat (o l'anterior, si ha demanat el seu ajornament o està repetint per no haver superat el primer any) i que actualment es troba enquadrat en el règim de classes passives de l'Estat, una vegada que sigui funcionari de carrera s'ha d'integrar en el règim de Classes passives o en el Règim General de la Seguretat Social, CCOO hem parlat amb la Subdirectora General d'Ordenació Normativa i Recursos i Informació de classes passives que ens ha comunicat que quan ingressin com a funcionaris de carrera en els cossos docents (si tot va bé,  l'1 de setembre de 2011) seguiran en el règim de classes passives de l'Estat.

 

SIGNA AQUÍ:  Dóna suport a la continuïtat i millora de MUFACE:  http://salvemmuface.blogspot.com/

 

ELS FUTURS  FUNCIONARIS JA NO S'INCLOURAN AL RÈGIM DE CLASSES PASSIVES:

En una nova decisió tan arbitrària i injustificada com les anteriors, el Govern ha establert en l'article 20 del Reial Decret Llei 13/2010 que els nous funcionaris que ingressin després de l'1 de gener de 2011 ja no s'inclouran en el règim de classes passives, sinó en el Règim General de la Seguretat Social, de manera que tota la normativa que regula les seves pensions serà diferent de l'expressada breument en aquestes pàgines. Aquests nous funcionaris, almenys de moment, seguiran a MUFACE que els seguirà donant les mateixes prestacions que ve donant fins al moment als funcionaris més antics. Pel que a partir l'1 de gener de 2011 els funcionaris docents estarem en alguna de les tres situacions següents:

a) En el règim de classes passives de l'Estat i en MUFACE. Aquí estan i, de moment, seguiran la majoria dels actuals funcionaris docents. També els actuals funcionaris en pràctiques
b) En el Règim General de la Seguretat Social amb caràcter general, com ja estan els docents procedents de les antigues universitats laborals i dels centres de la AISS i els funcionaris docents ingressats al País Basc després de 1994.
c) En el Règim General de la Seguretat per a les pensions i en MUFACE per a les prestacions sanitàries, farmacèutiques i socials. Aquí hi haurà els futurs nous funcionaris docents (els que encara no han aprovat les oposicions)

 

 

 

Com queden MUFACE i el règim de classes passives a partir d'ara?

 


  • Comenta amb Blogger
  • Comenta amb Facebook
Item Reviewed: Els funcionaris en pràctiques 2010/2011: es troben afectats "directament" pel decret Llei 13/2010? Rating: 5 Reviewed By: .
Scroll to Top