728x90 AdSpace

2 de des. 2011

2-D: Els sindicats de la Mesa de la Funció Pública destaquen la poca voluntat negociadora de la Generalitat

Posicionament unitari dels sindicats presents a la Mesa de la funció pública


Els sindicats de la Mesa de la Funció Pública destaquen la poca voluntat negociadora de la GeneralitatAquest matí (2 de desembre 2011)  s’ha tornat a reunir la Mesa de la funció pública de Catalunya on l’administració ha tornat a presentar un ventall de dades incompletes. Dades que no permeten avaluar l’impacte en les plantilles i en els salaris. Aquest posicionament no permet negociar als representants de més de 230.000 treballadors i treballadores les mesures que vol adoptar el govern.

Els sindicats de la Mesa han demanat les dades i la concreció de les mesures. Al cap d’un parell d’hores de reunió la Generalitat s’ha aixecat de la mesa argumentant que no negociava mentre hi hagués un conflicte obert en una de les presons catalanes.

Els sindicats volen deixar molt clara la seva voluntat de negociar, però també destaquen que la Generalitat aprofita qualsevol excusa per interrompre la negociació el que fa sospitar la seva poca voluntat per arribar a cap acord.El proper 14 de desembre:

• Barcelona: a les  17:30h a la Plaça St. Jaume.
• Girona: a les 17:30h a la Plaça Pompeu Fabra.
• Lleida: a les 18h a la Plaça Ricard Vinyes.
• Tarragona: a les 18:30h a la Plaça Imperial Tarraco (davant la subdelegació de Govern)14-D: Per què ens hem de mobilitzar ?

    • Comenta amb Blogger
    • Comenta amb Facebook
    Item Reviewed: 2-D: Els sindicats de la Mesa de la Funció Pública destaquen la poca voluntat negociadora de la Generalitat Rating: 5 Reviewed By: .
    Scroll to Top