728x90 AdSpace

19 de des. 2011

CCOO manifesta indignació i rebuig als nous ajustaments que suposen una agressió també per als qui treballem a l’escola concertadaImatges de la cassolada a la Plaça Sant Jaume (20/12/2011) en contra de les retallades
  1. Les patronals informen que al personal que treballa a l'escola concertada i en pagament delegat els hi serà d'aplicació el mateix retard i percentange de pagament a la mensualitat de desembre i paga extra, que als treballadors i treballadores funcionaris.
  2. Sou de desembre, entre el 21 i el 23
  3. El 80% de la paga de nadal el dia 28.
  4. El 20% restant, a finals de gener, però sense cap més concreció...
  5. Indignació i rebuig entre tothom que treballa a l'escola concertada. I també una mostra del despreci amb el que es tracta al col·lectiu de més de 35.000 treballadors i treballadores
  6. Les successives retallades i congelacions salarials, signifiquen una pèrdua acumulada del poder adquisitiu, en el cas dels treballadors de la privada pot arribar al 17,4%.
  7. CCOO respondrà a aquestes noves agressions, que s’afegeixen als greuges històrics del nostre col·lectiu, no de manera precipitada però sí inequívoca. La lluita pels nostres drets i retribucions és tan llarga com justa.
  8. LLEGEIX EL FULL ACTUALITAT AMB TOTA LA INFORMACIÓ (+)  • Comenta amb Blogger
  • Comenta amb Facebook
Item Reviewed: CCOO manifesta indignació i rebuig als nous ajustaments que suposen una agressió també per als qui treballem a l’escola concertada Rating: 5 Reviewed By: .
Scroll to Top