728x90 AdSpace

7 de des. 2011

El professorat substitut contractat el desembre no cobrarà la mensualitat ni la paga extra fins finals de gener 2012...


Les mobilitzacions del #14D: imatrges, manifest, vídeo, recull de premsa... (+)
Segons ens heu comunicat professorat substitut afectat, el passat 5 de desembre,  s'ha rebut aquest correu:
"...
Us comunico, d'acord amb les instruccions rebudes de la direcció general de Professorat i Personal de Centres Públics, que la nòmina del mes de desembre ha estat tancada el dia 2. Per això, la vostra liquidació del mes de desembre de 2011 serà des de l'inici de la data del vostre últim nomenament i fins el 2 de desembre. En el cas que el vostre nomenament es prorrogués més enllà del dia esmentat els havers corresponents us seran abonats per la nòmina de gener de 2012. 


El cap del Servei de Personal Docent 
 Xavier V. i P. 
 Sant Feliu de Llobregat, 5 de desembre de 2011 
Generalitat de Catalunya 
Departament d'Ensenyament Serveis Territorials al Baix Llobregat


..."


Aquesta situació provocarà que el 100% del professorat substitut contractat el desembre no cobri ni desembre ni nadal...


CCOO denuncia aquest fet que perjudica greument el professorat substitut que queda fins a 2 mesos sense cobrar (i fins a les 3 pagues corresponents)


Si bé normalment el tancament de la nòmina es fa a mitjans de mes, fer-lo el divendres 2 fa que totes les persones afectades quedin sense el salari de desembre ni la part  corresponent de Nadal.  Aquesta situació provocarà que el 100% del professorat substitut contractat el desembre no cobri ni desembre ni nadal...


Una vegada més, les persones amb situació contractual més precària, patexien mesures que afecten a les seves condicions laborals. I endarrerint aquest cobrament resulta que són aquelles les que fan de prestamistes al Departament...


D'altra banda, us informem de la normativa vigent sobre durada dels nomenaments (curs 2011/2012):3 Durada dels nomenaments


3.1 Els nomenaments d'una durada inferior al curs escolar per a substitucions temporals no s'interrompran durant els períodes de Nadal, Setmana Santa o els caps de setmana, en cas que el permís o la llicència de la persona titular del lloc de treball inclogui aquests períodes de temps.El cessament del personal substitut es farà efectiu quan finalitzi el permís o llicència que ha motivat el nomenament o, en qualsevol cas, el 30 de juny de 2012.

Us convidem a denunciar públicament aquesta situació, i a contactar amb CCOO per valorar les mesures a emprendre. (Formulari per denunciar la situació del professorat afectat)

També us convoquem a la concentració en contra de les retallades que el Govern pretén imposar a les empleades i empleats públics, i que en el cas d'ensenyament, es concreten en aquests:

14-D: Per què ens hem de mobilitzar ?ccoo contra retallades 14D

Temes relacionats:
  • Comenta amb Blogger
  • Comenta amb Facebook
Item Reviewed: El professorat substitut contractat el desembre no cobrarà la mensualitat ni la paga extra fins finals de gener 2012... Rating: 5 Reviewed By: .
Scroll to Top