728x90 AdSpace

21 de des. 2011

Trilers o inútils?

Info sobre la PAGA DE NADAL

Trilers o inútils?
 La Generalitat ens pispa part de la paga de desembre!. Que no ens enganyin!


Dijous 22D, presentem milers de recursos contra la mesura: Companys, companyes

Us presentem el model de recurs de reposició que hem de presentar URGENTMENT... És el primer que hem preparat i fa referència la normativa de l'IRPF.

Us proposem que el signeu totes les persones del centre, de manera individual, i amb la còpia corresponent es portin a les oficines de registre (SSTT o qualsevol altre Departament...). Us podeu organitzar per centres: dues persones poden recollir totes les reclamacions i portar-les al registre.

CCOO us pot ajudar i assessorar

Dijous 22D les persones delegades de CCOO estarem presents als diferents SSTT (i al Consorci) d'ensenyament entre les 12 i les 13 h per a ajudar-vos a presentar-los o resoldre altres dubtes. Hem d'omplir les oficines de registre amb milers de reclamacions!

Ja ho sabeu: dijous 22D de les 12 a les 13h us hi esperem als diferents SSTT amb els recursos dels companys/es del vostre centre. No oblideu portar les còpies pel registre.


La Administració de la Generalitat no pot retenir l’IRPF, ni de les quantitats pendents d’abonar el dia 28, ni de les que preveu pagar a partir de gener de 2012, en base al contingut de la normativa reguladora de l’Impost de la Renta de les persones Físiques.

Preguem la difusió entre el professorat del centre, llistes de distribució, xarxes socials... S'ha de presentar el recurs amb URGÈNCIA.

La Generalitat ha decidit, com tothom sap, no pagar la paga extra aquest  mes de desembre. 
Avui dia 21 ens pagava el salari corresponent a aquest mes (més la productivitat en el cas del personal d’Administració i tècnic i laboral) i el 28 està previst pagar una part de la paga extra (80%), deixant la resta pel proper any.

Malgrat això a la paga de desembre l’han aplicat la totalitat de les retencions de l’IRPF, tant del que ens paguen ara, com del que ens queden a deure; per aquest motiu la quantitat que ens trobarem al nostre compte corrent no serà la mateixa que al mes de novembre, si no molt menys.

Per aquest motiu us animem a presentar un recurs per que, entenem, que aquesta mesura es il·legal, i confirma la incapacitat d’aquest Govern “dels millors”, i el menyspreu cap a les persones treballadores de l’Administració de la Generalitat!.

Adjuntem el model de recurs i us animen a presentar-lo per que no els podem permetre tanta incapacitat i/o tanta mala fe. 

Aquest model de recurs és pel personal funcionari, el del personal laboral ho enviarem properament -

 
Fem front a les agressions!
CCOO CONCENTRACIÓ PARLAMENT

El Departament informa que ha pagat el sou mensual de desembre sense la paga extra i ha descomptat l'IRPF del sou i de l'extra.
Estem fent recerca de tota la info per mantenir-vos informats/ades... 
I prepara't per la concentració d'aquesta tarda: hem d'omplir la Ciutadella!

La part del líquid que hem cobrat  correspon al salari mensual.
•       No s’ha cobrat res en concepte de paga extra.
•       La retenció practicada però, correspon a les dues quantitats; és a dir, al salari i a la paga extra que encara no hem cobrat. Això explica perquè hem cobrat menys que al mes de novembre. 


El personal laboral ha cobrat el salari més el complement de productivitat. La retenció practicada correspon a la totalitat del cobrat i a la paga extra que encara no han cobrat.

Quan cobrarem la paga? 

Cobrarem el 80% de la paga, com a mínim, segons informacions del Departament, el 28 de desembre.

•       Aquest càlcul afecta a tot el personal de la Generalitat.

Amb aquesta retenció doble, sense haver cobrat la paga extra,  estem sufragant la mala gestió econòmica i l'endeutament del Govern de la Generalitat.
 
 

En cap moment ens han comunicat cap mena d’informació sobre aquest canvi.

 
Estem fent recerca de tota la info per mantenir-vos informats/ades... 
I prepara't per la concentració d'aquesta tarda: hem d'omplir la Ciutadella!

Què penses fer aquesta tarda?:

TOTHOM AL PARLAMENT! 

*********************************************
 Comunicat unitari


Els sindicats sotasignats  denunciem que el Departament ha pagat  la nòmina del mes de desembre però li ha aplicat el descompte d’IRPF  corresponent,  i a més i a més l’IRPF de la paga extraordinària que encara no ha abonat.

Rebutgem aquest nou engany que continua menyspreant el valor del nostre treball. Els sindicats sotasignats considerem absolutament inacceptable aquest fet i que sens descompti l’IRPF sense pagar-nos els diners que ens corresponen i a més ho facin  de forma opaca i poc transparent.

Els sindicats sotasignats cridem al professorat a participar activament en la concentració d’aquesta tarda al Parlament entre les 17’30-19’30h i a mostrar el seu rebuig i indignació als seus centres de treball demà dia 22 concentrant-se a les portes del centre bé a les hores del pati o del migdia, fent sonar les sirenes, xiulets, o amb qualsevol tipus de soroll i posant cartells i pancartes amb diversos lemes. En aquest sentit us suggerim: “EL GOVERN ENS ROBA”CCOO     USTEC·STEs     ASPEPC·SPS    FETE-UGT     CGT

  • Comenta amb Blogger
  • Comenta amb Facebook
Item Reviewed: Trilers o inútils? Rating: 5 Reviewed By: .
Scroll to Top