728x90 AdSpace

23 de març 2012

#29Mvagageneral i vaga de consum


29M: VAGA GENERAL... i vaga de consum

 

Per als petits comerciants obrir un dia de vaga no suposarà una diferència significativa ni una millora substancial en el seu petit negoci. Ni tan sols els procurarà els ingressos d'un dia normal ja que el 29M també hi ha convocada una vaga de consum. No obstant això, molts dels seus clients valorarien positivament la seva solidaritat al secundar la vaga del 29M. En lloc d'obrir un dia que pocs van a comprar i molts decidiran no tornar a fer-ho en establiments esquirols poden col·locar a la teva botiga un cartell que digui:

"Benvolgut client, en solidaritat amb els treballadors assalariats aquest comerç ha decidit tancar el dia 29 de març per Vaga General. Creiem que la reforma laboral perjudica la majoria dels nostres clients i a les seves famílies. Les grans superfícies obriran, per això és recomanable tingui en compte com a consumidor als establiments solidaris amb els drets de la majoria. El dia 30 estarem de nou a la seva disposició. Disculpeu les molèsties. "

 
I els aturats?

Un dia de vaga general dels treballadors en actiu tenen la possibilitat de secundar-no acudint als seus llocs de treball, però una vaga activa admet molta més participació que aquesta i tots els treballadors en situació d'atur poden i han de sumar-s'hi defensant amb la resta els drets de tots.

Com treballador en situació d'atur pots participar en la vaga de consum no comprant, ni contractant cap servei, no circulant ni repostant, no utilitzant el transport ni altres serveis públics que no siguin d'emergència. Pots participar reduint al màxim el consum de telèfon, aigua, gas i electricitat.

Pots afiliar-te i participar en els piquets informatius dels sindicats o altres organitzacions socials, en les campanyes d'informació i altres activitats que promouen les assemblees de barri del 15M, en els comités de vaga del teu barri o localitat, pots fins i tot visitar el teu últim lloc de treball, saludar als teus antics companys i tractar de conscienciar- de l'important que és aquesta vaga i de explicar-los com aquesta reforma laboral els perjudica tant com a tu.

Usa tot el teu potencial, la teva intel·ligència i la teva alegria per defensar uns drets que són teus i que són de tots. 

Si no lluites per ells, ningú ho farà per tu.

CONTRA LA REFORMA LABORAL! I EL SISTEMA CAPITALISTA I PATRIARCAL

 TOTES AQUELLES QUE
NO estigueu d'acord  AMB AQUESTA REFORMA LABORAL QUE  IMPOSA EL GOVERN DEL PP, PODEM FER MOLT PER evitar-la.

ES TRACTA DE DONAR SUPORT A
LA VAGA GENERAL DEL 29 DE MARÇ AMB UN SIMPLE GEST ...¡No GASTIS NI UN SOL CÈNTIM DURANT EL DIA 29 DE MARÇ!   
VAGA DE CONSUM!!!!!

- NO COMPRIS EN CAP SUPERMERCAT
- No ENTRIS a BOTIGUES O BARS.
- NO POSIS GASOLINA AL COTXE O MOTO.
- REDUEIX AL MÀXIM EL CONSUM ELÈCTRIC A CASA TEVA.
- NO COMPRIS PA.

  
COMPRA el DIA 28 DE LES TEVES COMPRES DIÀRIES, COM SI ES TRACTÉS D'UN DISSABTE QUALSEVOL.
VAGA DE “CUIDADOS

 A través d'ella volem reivindicar que el treball domèstic i de cures, que tradicionalment fem les dones, no valorat i mancat de drets i garanties, també és una feina. Per això, hem decidit convocar una vaga en l'àmbit domèstic, cridant a les dones que no netegin, no cuinin, no cuidin aquest dia (Excepte URGÈNCIES  DECIDIDES PeR NOSALTRES EVIDENMENT). Penja un davantal al teu balcó...

MOLTES TREBALLADORES ATURARAN LES SEVES EMPRESES I SEGUIRAN   AQUESTS CONSELLS PER REFORÇAR L'EFECTE DE LA VAGA GENERAL.

  NO PARiS AQUEST CORREU, PASSA A TOTS ELS TEUS CONTACTES I UTILITZA EL BOCA A BOCA AMB LES TEVES AMIGUES, FAMILIARS, COMPANYS/ES DE TREBALL, VEÏNES I QUE, AQUESTS  FACIN EL MATEIX.
¡¡¡ENTRE TOTES PODEM ATURAR 
L'ECONOMIA EL 29 DE MARÇ   I FORÇAR AL GOVERN A RETIRAR AQUESTA NEFASTA REFORMA i a considerar les nostres propostes!!!Argumentari d'un esquirol: Raons per no anar a la vaga 29M  (+)
  • Comenta amb Blogger
  • Comenta amb Facebook
Item Reviewed: #29Mvagageneral i vaga de consum Rating: 5 Reviewed By: .
Scroll to Top