728x90 AdSpace

21 de març 2012

Els treballadors del sector de la comunicació mostren el seu suport a #29Mvagageneral


En un acte que ha tingut lloc aquest migdia al Col·legi de Periodistes de Catalunya


ELS TREBALLADORS DEL SECTOR DE LA COMUNICACIÓ MOSTREN EL SEU SUPORT A LA VAGA GENERAL DEL 29M


El Col·legi de Periodistes de Catalunya ha acollit aquest migdia un acte dels treballadors i les treballadores del sector de la comunicació on s’ha mostrat la importància de donar suport a la vaga general del proper 29 de març contra la Reforma laboral del Govern del PP, però també contra les retallades socials i laborals que està imposant el Govern de CiU a Catalunya. Els assistents han evidenciat la forta situació de precarietat laboral que viu el sector de la comunicació que pateix una doble crisi, la caiguda lliure de la publicitat i la crisi econòmica general.

L’acte ha estat conduït per la periodista del diari El País, Milagros Pérez Oliva, qui ha exposat la difícil situació que viu la professió periodística i els mitjans de comunicació en general  i el complicat futur que els espera. La taula ha comptat amb la participació de Joan Carles Gallego de CCOO, Pau Ayuso d’UGT, Ramón Espuny del SPC i Pere Monés de la UPIFC. Tots ells han explicat les moltes raons per les que els treballadors i les treballadores dels mitjans de comunicació han de seguir la mobilització del proper 29 de març, exercint el seu dret constitucional de vaga que no ha d’entrar en contradicció amb el dret a la informació preservat pels acords de serveis mínims pactats a les empreses públiques del sector de la comunicació.

En el marc d’aquest acte s’ha fet públic un manifest de suport a la vaga signat per CCOO, UGT, SPC i UPIFC, i també s’ha destacat que a les redaccions i tallers dels diaris impresos la vaga es farà des de les 7 h del dia 28 i fins a les 7 h de l’endemà, amb l’objectiu que el dia 29 no es trobi cap diari als quioscos de premsa escrita.

 

NO a la Reforma laboral INJUSTA amb els treballadors i les treballadores, INEFICAÇ per a l'economia i INÚTIL per a l'ocupació.


CCOO prou retalls

  • Comenta amb Blogger
  • Comenta amb Facebook
Item Reviewed: Els treballadors del sector de la comunicació mostren el seu suport a #29Mvagageneral Rating: 5 Reviewed By: .
Scroll to Top