728x90 AdSpace

15 de març 2012

TANCADA RUBÍ- ASSEMBLEA CASTELLAR

Hola, a la tancada del passat 13M  convocada a tots els centres de Rubí, Castellbisbal i Sant Cugat, van venir 70 persones tot i que gairabé tothom està en època d'avaluacions, correcció de treballs, albums, examens...

La xerrada va ser molt interessant i el debat i l'assemblea de després també.
Uns quants ens vam quedar a dormir.

Totes les persones que hi erem vam poder explicar i comentar, tant a la xerrada com a l'assemblea, la necessitat de lluitar per aconseguir aturar la retallada dels drets fonamentals de les persones, dret a l'educacó pública, a la sanitat , al benestar social.
Seguim, i no pararem fins aconseguir ser escoltats i provocar un canvi que comporti una millora social.

A Castellbisbal un grup de companys i companyes també van fer una assemblea ahir a la tarda.

Us envio l'escrit que ha fet una companya sobre la tancada de Rubí:

Montse Flores Pallarès 14 de marzo de 2012 9:39
Companys i companyes, gràcies pel vostre suport en la segona tancada de docents. Gràcies pels ànims i, sobretot, gràcies per acompanyar-nos en aquesta lluita. Ara, més que mai, cal anar tots junts. Les grans revolucions s'han aconseguit removent consciències, sacsejant l'entorn immediat i, sobretot, posant fil a l'agulla per aconseguir la revolució veritable: la social. I, gràcies, també, pel pastís de les alumnes del Duc, la Noelia i la Marina. El sucre i la xocolata enforteixen l'energia per pensar. Però, sabeu? a mi, m'enforteix saber que esteu al costat nostre, que esteu aprenent a gestionar les eines per créixer de forma crítica i responsable.

TANCADA A CASTELLAR DEL VALLÈS

A Castellar van fer assemblea de 17.30 h a 19h una vintena de persones de l'institut Castellar, institut Puig de la Creu,Ceip Joan Blanquer, Ceip Sant Esteve, Ceip Bonavista.

El diari local "L'Actual" s'ha fet ressò.
Van sortir algunes propostes per traslladar als claustres i es va acordar cridar a la concentració del 21 de març, de 13 a 14 h, davant l'institut Castellar.

Ens veiem,
Lydia

ESPE ESCRIBANO
Delegada Sindical
Vallès Occidental


  • Comenta amb Blogger
  • Comenta amb Facebook
Item Reviewed: TANCADA RUBÍ- ASSEMBLEA CASTELLAR Rating: 5 Reviewed By: .
Scroll to Top