728x90 AdSpace

22 d’abr. 2012

Etapa 2: #rutaretallades Vilanova i la Geltrú (Escola Pasífae) - Esparraguera (Escola Esparrguera II) - Montserrat@SOSPasifae

Imatges del twitter @sosPasifae #rutaretallades
+INFO dels protagonistes de la ruta:
Facebook: Salvem l’Escola Pasifae
#rutaretallades
@SOSPasifae

RUTA DE LES RETALLADES 2012

“La Ruta de les retallades” #rutaretallades neix de la necessitat de fer visible totes i cadascuna de les escoles que el Govern de la Generalitat tanca aquest curs o tancarà en cursos propers, visitant durant quatre jornades totes les escoles que es veuran afectades per aquestes mesures. Les jornades es repartiran durant quatre caps de setmana, tres del mes d’abril, el 14, 21 i 28 d’abril, i el primer cap de setmana de maig, el dissabte 5 de maig . 

Etapa 2: Vilanova i la Geltrú (Escola Pasífae) - Esparraguera (Escola Esparrguera II) - Montserrat


La segona etapa de la Ruta de les retallades ens portarà a la magnífica ciutat d'Esparraguera on visitarem els companys de l'Escola Esparreguera II, per posteriorment pujar fins al Monestir de Montserrat.
Ens concentrarem davant de l'Escola Pasífae a les 8:15 de matí, per marxar a les 8:30 en direcció a Esparraguera, on esperem arribar cap allà a les 11:00h - 11:30h del matí a l'Escola Esparraguera II, on farem els actes protocol·laris de rigor.
Un cop realitzats els aquests actes, els ciclistes més intrèpids es dirigiran a una de les muntanyes més conegudes del nostre país, la muntanya de Montserrat, on amb els ànims de tota la comunitat educativa inentaràn pujar per la temuda carretera fins al Monestir, on la resta de col·laboradors esperaran l'arribada dels companys ciclistes cap allà a la 13:30h.IMPORTANT: Tota la ruta es podrà seguir en directe al Facebook (Salvem la Pasífae) i al Twitter (@sospasifae), on rebreu noticies de la posició de la ruta i de les previsions d'arribada, ja que els horaris són orientatius.
Els ciclistes i/o acompanyants que prefereixin sumar-se a la ruta en el tram final es quedarà a l'Escola de Esparraguera II cap allà a les 11:00h - 11:30h.
Estem en conversacions amb la comunitat educativa d'Esparraguera per concretar els actes protocol·laris.

Fins llavors educació, salut i pedals!!!!
@SOSPasifae
-------------------------------------------------------


Foto de la primera etapa de la ruta de les retallades. Van ser uns 100 km. i simbòlicament va acabar a la Plaça de la Vila  de Vilanova i la Geltrú per anar al final a l'escola Passífae, que és la que tanquen.  • Comenta amb Blogger
  • Comenta amb Facebook
Item Reviewed: Etapa 2: #rutaretallades Vilanova i la Geltrú (Escola Pasífae) - Esparraguera (Escola Esparrguera II) - Montserrat@SOSPasifae Rating: 5 Reviewed By: .
Scroll to Top