728x90 AdSpace

30 d’abr. 2012

Etapa 3: RUTA DE LES RETALLADES


Etapa 3: Escola Pasífae - Reus (Escola Reus 21) - La Canonja (Escola Abril) - Tarragona (Olga Xirinacs)
La tercera etapa de la Ruta de les retallades ens portarà cap el camp de Tarragona, on visitarem les Escoles de Reus 21, a Reus, l'Escola Abril, a la Canonja i l'Escola Olga Xirinacs a Tarragona.


Aquesta setmana ens concentrarem a l'Escola Pasífae a les 8:00h. de matí per marxar en direcció a el primer desnivell important de la jornada el port de Sta, Cristina, on un cop superat ens dirigirem cap a a Nul·les, on posarem direcció cap a Reus, i cap allà les 11:00h.-11:30h. esperem arribar a l'Escola Reusa 21. Després farem cap a la Canonja on ens esperen els companys de l'Escola Abril ( ens han dit que ens farien una rebuda especial!!!) i des d'allà farem cap a la capital del Tarragonès on serem igualment ben rebuts pels amics de l'escola Olga Xirinacs (a les 13:30h.)  

+INFO dels protagonistes de la ruta:


Facebook: Salvem l’Escola Pasifae
#rutaretallades
@SOSPasifae

Etapa 1 (+)

Etapa 2 (+)

Blog de l'Escola Pasifae (+)

RUTA DE LES RETALLADES 2012

“La Ruta de les retallades” #rutaretallades neix de la necessitat de fer visible totes i cadascuna de les escoles que el Govern de la Generalitat tanca aquest curs o tancarà en cursos propers, visitant durant quatre jornades totes les escoles que es veuran afectades per aquestes mesures. Les jornades es repartiran durant quatre caps de setmana, tres del mes d’abril, el 14, 21 i 28 d’abril, i el primer cap de setmana de maig, el dissabte 5 de maig .   • Comenta amb Blogger
  • Comenta amb Facebook
Item Reviewed: Etapa 3: RUTA DE LES RETALLADES Rating: 5 Reviewed By: .
Scroll to Top