728x90 AdSpace

14 d’abr. 2012

La #rutaretallades pretén recórrer amb bicicleta les escoles que la Generalitat ha anunciat que tancarà


La ruta de les retallades a la premsa: 

  • El País:El 'tour' de los recortes

Un grupo de profesores organiza una ruta en bici por las 10 escuelas que cerrarán el año que viene

La primera etapa irá del Departamento de Enseñanza a la escuela Pasifae de Vilanova i la Geltrú  • Reus Digital: 'La ruta de les retallades' arribarà el 28 d'abril a l'escola Reus 21  • 'La ruta de les retallades' pretén recórrer amb bicicleta les escoles que la Generalitat ha anunciat que tancarà  • 'La ruta de les retallades' passarà per Tarragona, Reus i La Canonja

ETAPA 14 d'abril:

Etapa 1: Dep. Ensenyament, Via Augusta (Barcelona) - Escola Pasífae (Vilanova i la Geltrú)

Aquesta primera etapa començarà el dissabte dia 14 d'abril a la seu del Departament d'Ensenyament a Via Augusta nº 202-206 a les 9:00h. i farà cap a Gavà per pujar fins a Begues i des d'allà anirem direcció al'Escola els Pins de Moja (hora estimada d'arribada a les 11:15h), després ens dirigirem a l'Escola els Còdols del Vendrell (hora estimada d'arribada a les 12:15h.). I finalment anirem cap a la línia d'arribada que estarà situada al'Escola Pasífae de VNG a les 13:30 aproximadament.
S'accepta qualsevol tipus de cooperacció en forma de avituallament líquid i sòlid!!!!
Moltes gràcies per la vostra col·laboració!!!!!


 bon dia per educar, conversar i reflexionar sobre el que volem ser...Carretera de collblanc, camí de BeguesJa estem a l'escola Els Pins de MojaAl vendrell plou!
: Més ciclistes se sumen a la ruta de les 
 ha arribat a Vilanova i la Geltrú. Enhorabona!


+INFO:
Facebook: Salvem l’Escola Pasifae
#rutaretallades


RUTA DE LES RETALLADES 2012

“La Ruta de les retallades” neix de la necessitat de fer visible totes i cadascuna de les escoles que el Govern de la Generalitat tanca aquest curs o tancarà en cursos propers, visitant durant quatre jornades totes les escoles que es veuran afectades per aquestes mesures. Les jornades es repartiran durant quatre caps de setmana, tres del mes d’abril, el 14, 21 i 28 d’abril, i el primer cap de setmana de maig, el dissabte 5 de maig . La marxa s’iniciarà des del Departament d’Ensenyament de la Generalitat, a Via Augusta fins l’Escola Pasífae (Vilanova i la Geltrú) i passant per Moja
i el Vendrell.
Aquesta marxa cicloturista per etapes té la convicció que al llarg dels quasi 400 quilòmetres de recorregut es podrà reflexionar, imaginar o pensar en el teixit educatiu d’aquest país i com un crisi econòmica fa retallar la inversió de futur que és l’educació en favor de les élits econòmiques de país.
Per això emplacem a totes aquelles persones que vulguin participar de qualsevol manera, ja sigui pedalant, fent de cotxe de control, d’avituallament, arribada i sortida... que no es quedin a casa mandrejant sinó que estiguin atents als canals habituals de comunicació per tal de participar en el projecte.
Fins llavors, educació, salut i pedals!!!!

1-Can Periquet
Palau-Solità i Plegamans
2-EsparragueraII
Esparraguera
3-Nicolás Longaron
Mollet del Vallès
4-La Muñeira
Badia del Vallès
5-Els Pins
Moja
6-La Pasífae
Vilanova i la Geltrú
7-Els Còdols
El Vendrell
8-Reus XXI
Reus
9-Abril
La Canonja-Tarragona
10-Olga Xirinacs
Tarragona


+INFO:
Facebook: Salvem l’Escola Pasifae
#rutaretallades
-------------------------------------------------------


Foto de la primera etapa de la ruta de les retallades. Van ser uns 100 km. i simbòlicament va acabar a la Plaça de la Vila  de Vilanova i la Geltrú per anar al final a l'escola Passífae, que és la que tanquen.
  • Comenta amb Blogger
  • Comenta amb Facebook
Item Reviewed: La #rutaretallades pretén recórrer amb bicicleta les escoles que la Generalitat ha anunciat que tancarà Rating: 5 Reviewed By: .
Scroll to Top