728x90 AdSpace

30 de maig 2012

29M: Flashmob a Badalona en contra de les retallades


La Gent de Badalona sabem el que volem!!!!
Les samarretes grogues prenen la plaça de la Vila en el transcurs del ple municipal  
La mobilització de les escoles públiques de Badalona contra les retallades i ara també contra els anomenats 'bonollibres' és ja quelcom habitual l'últim dimarts de cada mes, mentre es porta a terme el ple municipal. Però la mobilització d'aquest dimarts a més ha comptat amb melodia pròpia. Les escoles públiques han creat una cançó contra les retallades, que aquest dimarts han ballat. Asseguren que és "la única manera de fer-se escoltar".

Mentre la comunitat educativa per l'ensenyament públic de qualitat es concentrava a la plaça, dintre del Consistori, a la sala de plens s'aprovava la permuta de terrenys al Mas Ram per construir un equipament comercial. Això vol dir que s'aprova una permuta entre l'Ajuntament i La Penya, mitjançant la qual l'Ajuntament ajudarà a La Penya a ingressar diners amb la venda d'uns terrenys a un equipament comercial. El famós Mercadona que ocupa pancartes, contràries a la seva arribada, a la urbanització del Mas Ram.De fet, una veïna del Mas Ram i membre de la Junta Plataforma Pro-Defensa del Mas Ram va agafar la paraula al ple per mostrar el seu desacord davant d'aquest projecte i va destacar que l'alcalde, Xavier Garcia Albiol, "no ha actuat amb transparència amb la junta de propietaris de la urbanització" explicant entre d'altres qüestions que el Partit Popular, quan estava a l'oposició, estava en contra de l'arribada del Mercadona a aquest barri.


Malgrat tot, la permuta es va aprovar per unanimitat al ple. PP, CiU, PSC i ICV-EUiA van votar favorablement donat que la construcció d'aquest equipament comercial es traslladarà als límits del barri no pas a dintre, respectant, assegurava ahir l'alcalde "l'entorn natural i l'opinió dels veïns i veïnes del barri". El nou equipament comercial de fet estarà situat a l'avinguda Llenguadoc i només tindrà accés directe per la B-20, ho que vol dir que els cotxes que vulguin apropar-se al supermercat ho hauran de fer per aquest lateral i no pas per dintre del barri. Amb tot això Xavier Garcia Albiol va assegurar que en els pròxims dies tindrà una trobada amb els veïns i veïnes del Mas Ram per aclarir el projecte.


Descarregat la cançò:

Descarregat la lletra:Dimarts 29 maig / a partir de les 17.30h / Pl. de la Vila de Badalona


Aquest dimarts serà el darrer del curs, en què les escoles ens concentrarem a la plaça de la vila, per acomiadar-nos hem pensat a realitzar la gravació d'un vídeo on surtin representants de tots els centres públics de la nostra ciutat, sabeu que a la gent de Badalona ens agrada liar-nos. 

  • Comenta amb Blogger
  • Comenta amb Facebook
Item Reviewed: 29M: Flashmob a Badalona en contra de les retallades Rating: 5 Reviewed By: .
Scroll to Top