728x90 AdSpace

10 de maig 2012

Adjudicacions provisionals (nomenaments d'estiu) pel curs 2012-13:
  Nota de 9 juliol:  El Departament ens ha informat que la resolució provisional de les adjudicacions provisionals pel proper curs ( "NOMENAMENTS D'ESTIU") no està prevista fer-la abans del 17 de juliol


Sol·licitud de destinació provisional per al curs 2012-2013

Presentació de sol·licituds
 • Funcionaris de carrera i amb les pràctiques ajornades dels cossos de mestres, de catedràtics i de professors d'ensenyaments secundarisTermini de presentació: del 17 de maig al l'1 de juny de 2012
  Impressió de la sol·licitud
 • Personal interí Termini de presentació: del 4 al 18 de juny de 2012
 •  Impressió de la sol.licitud
 • Propostes de les direccions dels centresTermini de presentació: del 21 al 29 de juny de 2012
 • Informació disponible a l'espai privat "Equips directius del centre" del Portal de centre

Resolució d'adjudicació de destinacions provisionals

Resolució provisional
Termini previst: a mitjan juliol de 2012 ( no abans del 17 de juliol)

Resolució definitiva
Termini previst: a finals de juliol de 2012


Participació obligatòria

Tot el professorat que no té plaça definitiva i que no tinguin destinació pel curs 2012- 2013
·        Professorat suprimit.
·        Professorat que procedeix de l’estranger.
·        Professorat que procedeix d’altres llocs de l’Administració.
·        Professorat excedent.
·        Professorat provisional i pràctiques (menys els destinats a S. Educatius (EAPs, CRP, CREDA,...)


Partipació voluntària:
Professorat interí amb temps de serveis i  funcionaris definitius


Convocatòria indexada (+)
Borsa de treball professorat  INTERÍ I SUBSTITUT:SUBSTITUCIONS:
 • El Departament aplicarà la mesura d'esperar fins a 10 dies lectius per començar a substituir les baixes, permisos i llicències. Només farà alguna excepció en centres que acumulin personal sense cobrir.
 • Els nomenaments per substituir reduccions de jornada tindran data de finalització a 30 de juny i no pas 31 d'agost com fins ara.
 • Els dies en què es realitzaran actes telemàtics de nomenaments els establirà cada SSTT. El calendari mensual s'anunciarà a cada pàgina web.
 • Les primeres substitucions del curs s'adjudicaran a partir del dia 30 d'agost de 2012.
 • El dia 17 de setembre els interins i substituts que no hagin estat nomenats en aquella data podran modificar l'àmbit territorial preferent.  El Departament finiquita el pacte d’estabilitat del professorat interí 


  Malgrat la petició unànime de tots els sindicats el Departament s’’ha negat a la pròrroga del pacte d’estabilitat al que continuaven acollits 2.328 docents. 
  El pacte d’estabilitat era una de les mesures de l’Acord de novembre de 2005 signat per CCOO i el Departament. 
  El curs passat es va prorrogar per un any amb el compromís de revisar-ho i poder-ho prorrogar fins a 31 d’agost de 2013 El Departament s’ha negat en rodó i no el prorrogarà.


  El Departament finiquita el pacte d’estabilitat del professorat interí pdf(+)

  Els sindicats han demanat la pròrroga del mateix però el Departament s’ha negat a fer-ho

  CCOO denuncia que el Departament d’Ensenyament “finiquita” el pacte d’estabilitat del professorat interí

  El pacte d’estabilitat del professorat interí era fruit d’un acord signat en solitari per CCOO i el Departament d’Ensenyament el mes de novembre de 2005. El curs passat es va prorrogar per un any amb el compromís de revisar-ho i poder-ho ampliar fins a 31 d’agost de 2013.

  El Departament, malgrat la petició unànime de tots els sindicats de la mesa s’ha negat en rodó i no vol prorrogar-lo. En aquest pacte estaven acollits 2328 docents.

  El pacte garantia que tot el professorat interí acollit disposava d’un nomenament anual a vacant o amb un contracte de substitució des del dia 1 de setembre fins al 31 agost.

  Pels majors de 55 anys l’acord de novembre de 2005 contemplava “mesures que permetien a aquest col·lectiu d’interins arribar a la data de jubilació forçosa per edat, prestant serveis com a professorat interí docent” (dels 2.328 docents acollits al pacte hi ha 458 que tenen més de 55 anys).

  El Departament s’ha negat a que els interins majors de 55 anys tinguin la consideració d’un col·lectiu preferent per les adjudicacions de vacants i substitucions. La mesura que ha pres el Departament pel curs vinent no garanteix que els docents de més de 55 anys tinguin un nomenament a data 1 de setembre.

  Amb les noves mesures de la consellera Rigau i el ministre Wert, les substitucions en els centres educatius es començaran a cobrir a partir del desè dia de baixa i això provocarà que molts substituts es quedin sense feina.

  CCOO va signar l’any 1995 un acord de plantilles on es contemplava que totes les baixes es cobrien des del primer dia i la resta de permisos a partir del quart dia.

  CCOO continua exigim al Govern de la Generalitat i al Departament d’Ensenyament que deixi de retallar l’educació i exigeix coherència pedagògica ja que cada mesura que aplica suposa una pèrdua de qualitat en l’educació i s’allunya més de l’èxit escolar del que tant parla la consellera.


  • Comenta amb Blogger
  • Comenta amb Facebook
  Item Reviewed: Adjudicacions provisionals (nomenaments d'estiu) pel curs 2012-13: Rating: 5 Reviewed By: .
  Scroll to Top