728x90 AdSpace

11 de maig 2012

CCOO I UGT CONVOQUEN VAGA DE TOTA L’EDUCACIÓ A CATALUNYA EL DIA 22 DE MAIG CONTRA LES RETALLADES DE LA CONSELLERA RIGAU I DEL MINISTRE WERTCCOO I UGT CONVOQUEN VAGA DE TOTA L’EDUCACIÓ A CATALUNYA EL DIA 22 DE MAIG CONTRA LES RETALLADES DE LA CONSELLERA RIGAU I DEL MINISTRE WERT


CCOO i UGT de Catalunya han convocat una vaga de tota l’educació el dia 22 de maig. Els col·lectius convocats són el personal docent i no docent de tots els centres públics, concertats i privats, personal PAS (administració i serveis), personal del lleure educatiu dels centres públics i privats, educació de 0-3 anys i universitats.

Avui divendres, 11 de maig, representants de tots dos sindicats han anat a registrar aquesta convocatòria de vaga al Departament de Treball de la Generalitat.

El motiu de la vaga és exigir la retirada del RDL 14/2012 del ministre Wert i impedir que es produeixen més retallades a l’educació de Catalunya.

La retallada de recursos que s’està produint a l’educació és una agressió sense precedents a l’educació i un atac al bon funcionament dels centres educatius, una pèrdua de qualitat en l’educació i una pèrdua de llocs de treball en tots els sector

  • Comenta amb Blogger
  • Comenta amb Facebook
Item Reviewed: CCOO I UGT CONVOQUEN VAGA DE TOTA L’EDUCACIÓ A CATALUNYA EL DIA 22 DE MAIG CONTRA LES RETALLADES DE LA CONSELLERA RIGAU I DEL MINISTRE WERT Rating: 5 Reviewed By: .
Scroll to Top