728x90 AdSpace

21 de maig 2012

Dimarts 22 maig, VAGA GENERAL EDUCATIVA, No Reglada convocada. Anirem a la vaga!!!!


 1. El proper dimarts 22 de maig, hi ha convocada una VAGA GENERAL EDUCATIVA, com a protesta a les retallades al sistema educatiu i l'atac general a les nostres condicions laborals.
 2. La convocatòria garanteix legalment la participació de qualsevol treballador/a al sector No Reglat. Us convoquem i convidem a participar, i assistir a les manifestacions que hi hagi més a prop de casa. A Barcelona, anirem el Grup de No Reglada, a Plaça Universitat a les 12h.
 3. Veure aquí més informació sobre la Vaga (+)
 4. La No Reglada s'uneix a la convocatòria perquè nosaltres som del sistema educatiu, nosaltres patim una precarietat en les condicions laborals, i hi ha també retallades a les subvencions de fons públics als cursos de formació continua i ocupacional.
  Anirem a la vaga en Solidaritat amb els nostres companys/es del sector públic i privat reglat, que pateixen les retallades i reduccions salarials. Anirem a la vaga com a part de les nostres mobilitzacions en defensa del nostre conveni col·lectiu del sector.
 5. ACTUALITAT VAGA 22 MAIG (CAST) (+)
 6. ACTUALITAT VAGA 22 MAIG (CAT) (+)
 7. ACTUALITAT VAGA 22 MAIG (ENG) (+)
 • Comenta amb Blogger
 • Comenta amb Facebook
Item Reviewed: Dimarts 22 maig, VAGA GENERAL EDUCATIVA, No Reglada convocada. Anirem a la vaga!!!! Rating: 5 Reviewed By: .
Scroll to Top