728x90 AdSpace

17 de maig 2012

Diumenge, 20 de maig, 10:30h a l' Arc de Triomf de Barcelona. Acte unitari del sector de la discapacitat per defensar el dret al treball de les persones amb discapacitat

DINCAT convoca a: Entitats, treballadors, familiars i representants d'entitats socials i d'institucions, junts farem pinya per aglutinar suports i generar consens per defensar el dret al treball de les persones amb discapacitat intel·lectual i trastorn mental. Diverses autoritats com el Conseller de Benestar Social i Família J.Lluís Cleries o l'alcalde de Barcelona Xavier Trias ja han confirmat la seva presència a l'acte.


El Comitè Català de Representants de Persones amb Discapacitat (del qual forma part la Confederació ECOM Catalunya), juntament amb Ammfeina i Actas, convoquen per aquest diumenge, 20 de maig, un acte unitari del sector de la discapacitat per defensar el dret al treball de les persones amb discapacitat, un dret que està sent amenaçat pel Govern estatal i pel seu anunci de reducció en un 56% la partida destinada a les polítiques actives d’ocupació a Catalunya aquest 2012.


Creiem que és important que ens sumem a aquest acte el màxim de persones i que fem pinya amb tot el col•lectiu de la discapacitat de Catalunya. L’acte està previst com una acció lúdico-reivindicativa en què hi haurà concerts, activitats lúdiques, castellers, cercaviles i on es durà a terme la lectura d’un manifest conjunt de totes les entitats convocants(+)


Diverses entitats com la Plataforma Prou Retallades hi donen suport.

  • Comenta amb Blogger
  • Comenta amb Facebook
Item Reviewed: Diumenge, 20 de maig, 10:30h a l' Arc de Triomf de Barcelona. Acte unitari del sector de la discapacitat per defensar el dret al treball de les persones amb discapacitat Rating: 5 Reviewed By: .
Scroll to Top