728x90 AdSpace

30 de maig 2012

El 6 de juny es celebrarà a Tortosa una manifestació en contra de les retallades als serveis públics.


Plataformes i juntes de personal d'Ensenyament i Sanitat, sindicats, estudiants, indignats i entitats socials s'uneixen per primer cop

Tortosa es manifestarà el 6 de juny contra les retallades i en defensa dels Serveis Públics

Plataformes i juntes de personal d'Ensenyament i Sanitat, sindicats, estudiants, entitats socials i indignats en general han decidit unir esforços i han convocat conjuntament una manifestació específica a Tortosa per al proper 6 de juny en contra de les retallades i els Serveis Públics. El 6 de juny farà tot just un any de la primera concentració contra les retallades que van fer algunes d'aquestes entitats a la plaça de l'Ajuntament de Tortosa. Un any després, i amb motiu de l'increment continuat de les retallades, els convocants criden ara tota la ciutadania de les Terres de l'Ebre a participar en aquesta protesta que esperen sigui ‘multitudinària'. ‘Les Terres de l'Ebre es veuen doblement afectades per aquestes retallades en serveis públics perquè d'una banda no tenim tanta oferta privada i perquè estem allunyats de les grans ciutats i en conseqüència el servei públic és l'única opció que té el ciutadà', ha explicat Marc March, responsable d'Ensenyament de CCOO a les Terres de l'Ebre.
La manifestació arrancarà a les 19.30 hores des de la plaça de l'Estadi i fins a la plaça del Mercat de Tortosa (plaça Barcelona) amb el lema 'Serveis Públics Sí, Retallades No!'.

Tancada estudiants
Per la seva banda, el Consell d'Estudiants de la URV ha anunciat també una tancada al Campus de l'Ebre per protestar contra l'augment de les taxes i les retallades en Educació. La tancada començarà avui a les vuit de la tarde i es mantindrà durant 24 hores. ‘Començarem fent una assemblea a les vuit de la tarda per anunciar la mobilització del 6 de juny a tots els estudiants i per decidir les nostres accions', ha explicat Sheila Lleó, estudiant d'Infermeria. Els estudiants han lamentat també que fruit de les retallades i l'augment de taxes, molts companys es plantegen deixar els estudis l'any vinent.   • Comenta amb Blogger
  • Comenta amb Facebook
Item Reviewed: El 6 de juny es celebrarà a Tortosa una manifestació en contra de les retallades als serveis públics. Rating: 5 Reviewed By: .
Scroll to Top