728x90 AdSpace

3 de maig 2012

Els ensenyaments no reglats es tornen a mobilitzar dissabte, 5 de maig

Els treballadors i treballadores dels ensenyaments no reglats (acadèmies d’idiomes, informàtica, reforç escolar, formació contínua, formació ocupacional, preparació d’oposicions, ensenyaments artístics i altres) es concentraran  dissabte, 5 de maig, a les 13.30h, als Jardinets de Salvador Espriu, Gran de Gràcia, de Barcelona amb l’objectiu de fer visible socialment la importància de la seva tasca i reivindicar un conveni de qualitat per al seu sector.

En aquests moments de crisi, la formació dels treballadors i treballadores és més important que mai ja que representa un factor clau en la seva capacitat de mantenir o aconseguir feina. Els ensenyaments no reglats són el centre d’aquesta formació al llarg de la vida però la feina dels i les professionals que els imparteixen està poc valorada a nivell polític i social i les seves condicions laborals són molt precàries.

CCOO denúncia la precarietat, les pràctiques fraudulentes en contractes, seguretat social, i negació dels drets dels treballadors i de les treballadores. La reforma laboral empitjora una situació que ja és massa precària.

CCOO exigeix la valoració del sector no reglat perquè l’alumnat i els professionals s’ho mereixen.

CCOO reivindica que impartir un ensenyament i formació de qualitat necessita condicions laborals de qualitat.

CCOO exigeix per al sector:
-     La creació de més llocs de treball
-     Una contractació estable i ocupació de qualitat.
-     Un conveni digne amb millores en jornada, vacances, sou i conciliació de la vida laboral, personal i familiar.

Per tot això, dissabte 5 de maig, CCOO convoca una manifestació des dels Jardinets de Salvador Espriu fins a la patronal,  a Roger de Llúria / Còrsega, on es llegirà un manifest, en un acte reivindicatiu simbòlic en contra de la precarietat que existeix al sector.

  • Comenta amb Blogger
  • Comenta amb Facebook
Item Reviewed: Els ensenyaments no reglats es tornen a mobilitzar dissabte, 5 de maig Rating: 5 Reviewed By: .
Scroll to Top