728x90 AdSpace

18 de juny 2012

Terrassa rep a la Consellera: 300 persones del sector educatiu clamen contra Rigau a la Cecot

Terrassa rep a la Consellera 

Terrassa: 300 persones del sector educatiu clamen contra Rigau a la Cecot


Alguns dels manifestants, davant de la porta de Cecot Foto: M.T. 

Prop de 300 persones s'han concentrat aquest dijous a la tarda davant de la Cecot per protestar contra Irene Rigau i les retallades que està patint el sector de l'ensenyament. Amb consignes a favor d'una educació pública de qualitat, els manifestants han esperat l'arribada de la consellera, que havia d'assistir al lliurament de premis dels Nous Professionals.

Els manifestants portaven un fulletó informatiu encapçalat per la frase 'La Rigau repartint premis i...' i tot seguit s'enumeraven els motius de queixa del sector: 'implantació d'una taxa de 346 euros per a la matrícula de FP, implantació de proves selectives a alumnes de grau superior, eliminació d'assignatures específiques per a cursos pont, eliminació de places PCPI, reducció de places de FP i privatització de FP'. El text culminava amb la frase: 'El Departament d'Ensenyament no mereix cap premi'.

En les pancartes, es podia llegir coses com 'Rigau dimissió', '875 euros=privatització' o 'Bolet= +Massificació -Educació'.

La trobada no s'ha produït perquè la consellera no ha accedit al recinte per l'entrada principal. La comunitat educativa ha estat mobilitzada pel sindicat d'ensenyament de CCOO i ha rebut el suport de diverses plataformes i xarxes vinculades al sector. Hi havia nombrosos efectius dels Mossos d'Esquadra (incloses dues furgonetes dins de la Cecot) però no s'ha produït cap incident.  • Comenta amb Blogger
  • Comenta amb Facebook
Item Reviewed: Terrassa rep a la Consellera: 300 persones del sector educatiu clamen contra Rigau a la Cecot Rating: 5 Reviewed By: .
Scroll to Top