728x90 AdSpace

22 de nov. 2012

La Plataforma Prou Retallades fa una crida a la participació massiva en els eleccions del #25N

Hem elaborat el manifest 'Volem decidir per una Catalunya social!', que s'ha fet arribat a tots els candidats i candidates a la Presidència de la Generalitat. La Plataforma Prou Retallades!, de la qual formen part la UGT i CCOO de Catalunya, fa una crida a la ciutadania a participar massivament en les eleccions al Parlament de Catalunya del proper diumenge, 25 de novembre, i ha elaborat un manifest sota el títol "Volem decidir per una Catalunya social!".
ccoo vaga 14N 
Al manifest se situen breument les línies prioritàries que considerem haurien de seguir les polítiques del proper Govern de la Generalitat, i per això l'hem fet arribar a tots els candidats i candidates a la Presidència de la Generalitat en aquests pròxims comicis.

Fa prop de dos anys que la Plataforma Prou Retallades! treballem per canviar les polítiques i les mesures que s'estan aplicant per sortir de la crisi, perquè les considerem inútils econòmicament i injustes socialment. Mentre es continuen mantenint i augmentant les prerrogatives als qui més tenen, se'ns retallen drets als ciutadans i ciutadanes d'aquest país. Només tenim una aspiració: volem una Catalunya que respongui a les necessitats de la ciutadania i garanteixi els drets de tothom, no només d'uns quants.


  • Comenta amb Blogger
  • Comenta amb Facebook
Item Reviewed: La Plataforma Prou Retallades fa una crida a la participació massiva en els eleccions del #25N Rating: 5 Reviewed By: .
Scroll to Top