728x90 AdSpace

15 de nov. 2012

Recull d'informació relacionada les retallades i les mesures d'austeritat dels Governs de CiU i PP


ccoo vaga 14N

vaga ccoo tancaments ccoo 14N tancades

ccoo vaga 14Nccoo horta 14N

L'Assemblea Nacional Catalana dóna suport a la vaga nacional general i social del 14N

 


 El MUCE fa crida a fer vaga general el 14N. El MUCE organitza debat electoral "El present i el futur de l'educació a Catalunya" 12N, 19h, IES Moisès Broggi


La vaga a l'educació a Catalunya té un seguiment que afecta l'activitat acadèmica a més del 90% dels centres educatius (0-3, infantil, primària, secundària, universitat...)


Volen impunitat: no la tindran!. Els motius per a l'eurovaga (Vicenç Navarro),...


14 N: vaga general i Lleure EducatiuManifest unitari del professorat interí, substitut i aturat de l'ensenyament públicLes retallades de les retribucions en situació d’incapacitat temporal a partir del 15 d'octubre per a tots els empleats públics (funcionaris, laborals, interins...)

Informe d'impacte de gènere del Projecte Llei de pressupostos generals de l'Estat per a l'any 2013.Vídeos i articles per a debatre sobre la situació actualCCOO denuncia que el Govern de la Generalitat no negociarà l'aplicació de la retallada de la paga extraordinària als empleats públics. Publicat al DOGC del 26 de juliol. Contra les retallades a les llars d'infants

 1. Les llars d'infants no cobreixen les jubilacions.
 2. CCOO denuncia la reducció de l'assignació anual per despeses comunes que estan patint les llars d'infants de la Generalitat
 3. CCOO protesta davant els SSTT d'Ensenyament per les retallades pressupostàries a les llars d’infants. Tarragona
 4. L’aplicació de les mesures previstes a l’acord de govern de gener de 2011 ha començat a tenir greus conseqüències a les llars d’infants del Departament d’Ensenyament. 
 5. La negativa a que els treballadors/res puguin fer ús de drets reconeguts com ara la compactació d’un terç de jornada per cura d’un fill/a juntament amb el xantatge que suposa la no cobertura de les baixes, fan necessari donar una resposta contundent. Per aquests motiu,ens hem concentrat davant les seus de tots els Serveis Territorials d’Ensenyament per rebutjar les mesures proposades pel govern de la Generalitat que afecten a la situació laboral dels treballadors i les treballadores i que poden incidir directament en l’educació i seguretat dels infants.

Educació Especial: Un sector afectat per una crisi perpètua


CCOO planteja un conflicte col·lectiu per reclamar l’augment salarial del 2011 a Educació InfantilResidències: CCOO i UGT exigeixen a la Generalitat que assumeixi els seus compromisos


Comença el pitjor curs a l'escola pública catalana

 1. La desaparició de més de 3.000 llocs de treball, la greu degradació laboral del personal interí i substitut i l’acumulació generalitzada de retallades en els recursos de tots els nivells educatius consoliden el major retrocés de l’escola pública de les darreres dècades i confirmen el pitjor inici de curs a les aules catalanes (+)
 2. Davant la gravíssima situació, CCOO emplaça la comunitat educativa a donar una resposta organitzada, planificada i creixent, participant activament en totes les mobilitzacions i actes reivindicatius que convoquem per aturar aquest atac (+)
 3. DIES 12 I 13 DE SETEMBRE: QUE EL CURS NO COMENCI AMB NORMALITAT! (+)
 4. Imatges de les mobilitzacions
 5. A 31 d’agost només s'han nomenat 199 noves vacants (contractes anuals). Respecte al passat curs, això significa una important retallada en la contractació: Enguany la contractació s’ha reduït més d’un 20% respecte a la del curs passat. I de les persones contractades, 10% tenen contractes "minijobs"
 6. CCOO confirma una nova pèrdua de llocs de treball a l'ensenyament públic
 7. Dades a tenir en compte:
 8. 3.092 menys atendran 20 .ooo alumnes més aquest curs
 9. 1.309 interins han perdut la feina
 10. Cap plaça de docent jubilat (més de 1.700) s'ha cobert: el 100% s'han amortitzat.
 11. Enguany, les plantilles dels centres públics és inferior a la del curs 2007/08, però amb uns 150.000 alumnes més escolaritzats que fa 5 anys.
 12. Plantilles centres públics 2007 a 2012 (dades del Departament)
  07-0808-0909-1010-1111-1212-13

  64.413

  66.138

  66.476

  67.054

  67.054

  63.962

 13. #31A: Protesta d’interins i substituts a les portes d’Ensenyament (BTV)
 14. http://2.bp.blogspot.com/-lpQ03T4QAhc/UEmlmTFGhwI/AAAAAAAAIcI/WDZb2QNTyq4/s280/classe_12S.jpg
 15. La coordinadora de docents interins, substituts i aturats, promoguda per CCOOEnsenyament, organitza una acció reivindicativa: 12 setembre, 18 h. Pl. S. Jaume (BCN)
 16. Docents en lluita:
 17. • perquè no sobra cap docent: defensem els llocs de treball
 18. • contra la precarietat laboral
 19. • per les substitucions des del primer dia
 20. • per l'educació pública i de qualitat per a tothom T'esperem! I porta una foto teva
 21. Manifest de la coordinadora de docents interins, substituts i aturats(+)

 Plantilles 2012: els números del desastreNou RD: rebutjada l'esmena de la FECCOO al projecte Reial Decret que permet el pas del professorat d'EOI als IES Suport educatiu de les escoles bressols municipals també hi som!


Llibertat d'expressió als centres de treball Els docents substituts més a precariEl Departament continua mirant Wert pel retrovisor

 • 15 •  Els ERO a les administracions públiques

  a

  Professorat interí i substitut  El Departament no li estalvia ni una sola retallada a l'ensenyament públic de Catalunya


  Atac de Rajoy: Reial Decret Llei 20/2012, de 13 de juliol, de mesures per garantir l'estabilitat pressupostària i de foment de la competitivitat  El Govern aprova les noves retallades:Personal substitut amb 9 mesos de serveis no cobrarà juliol + increment de la jornada lectiva + les substitucions només cobriran la part lectiva + es retallen més hores lectives d'atenció a la diversitat (infantil i primària)


  Com afecten les retallades del ministre Wert als i les treballadores de l'escola concertada?

  1. Hem comprovat que alguns treballadors de l'escola concertada, fins i tot afiliats i delegats nostres, no són conscients que el Real Decreto-Ley 14/2012, de 20 de abril, de medidas urgentes de racionalización del gasto público en el ámbito educativo - BOE 21 d'abril del 2012, núm 96, afecti també a l'escola concertada.
  2. És difícil que una retallada de 3000 milions pugui no acabar esquitxant-ho. Com veureu en el full Informa especial que hem elaborat...i tant que ens afecta!
  3. CCOO presentarà recurs davant els tribunals i el Defensor del Poble per aquestes mesures aprovades al consell de ministres. Però, com sempre, la millor acció és la mobilització continua i ferma: s'anuncia una primavera calenta.
  4. LLEGEIX L'INFORMA ESPECIAL (+)


  El treball de les escoles concertades cada vegada més precari i més desprotegit


  Escoles bressol privades, municipals externalitzades i personal de suport: la Reforma Laboral en el sector 0-3 privat i municipal externalitzat


  Recurs contenciós administratiu contra les darreres mesures del Govern català en matèria de personal docent no universitari  El Govern aprova la retallada al personal de la concertada de pagament delegat


  S'ho volen carregar tot!


  Personal laboral: es concreta la retallada del 5%  Si ets docent i estàs interessat a rebre el material de la sessió "la reforma laboral"...  L'educació pública, i els seus treballadors, al límit: Recull de les retallades i mobilitzacions   Dijous negre a l'educació pública i per als seus professionals. Destralada contra l’educació pública: S’ho estan carregant tot!


  • Comenta amb Blogger
  • Comenta amb Facebook
  Item Reviewed: Recull d'informació relacionada les retallades i les mesures d'austeritat dels Governs de CiU i PP Rating: 5 Reviewed By: .
  Scroll to Top