728x90 AdSpace

1 de des. 2012

¡Solidaritat amb els treballadors/es de Sant Pau! El Comitè en #TancadaStPau indefinida defensant la sanitat


¡Solidaritat amb Sant Pau!

La Federació de Sanitat de CCOO de Catalunya dona suport als companys i companyes de l’Hospital de Sant Pau que han decidit tancar-se al centre.

Els professionals de la salut estem carregats de raons per protestar,  tant per la nostra  situació laboral com per la degradació que pateix el sistema sanitari públic.

Els poders politics, els governs central i autonòmic, han convertit els sistema sanitari en objecte de negoci, i els seus professionals en víctimes  propiciatòries.

Durant més de dos anys hem patit retallades salarials i de condicions laborals i hem vist i hem denunciat com es carregaven el sistema sanitari públic, i cada nova mesura que es pren contra nosaltres empitjora també la qualitat del servei que donem.

No estem disposats a continuar sent els únics que s’esforcen per mantenir un servei públic i de qualitat i continuarem fent totes aquelles accions que contribueixin a fer extensiva la nostra protesta a tota la societat.


                                                  ¡Ànims companys i companyes! 

       


Podeu seguir el tancament i la lluita...:

@encierrosantpau
 #TancadaStPau

Premsa
  • Comenta amb Blogger
  • Comenta amb Facebook
Item Reviewed: ¡Solidaritat amb els treballadors/es de Sant Pau! El Comitè en #TancadaStPau indefinida defensant la sanitat Rating: 5 Reviewed By: .
Scroll to Top