728x90 AdSpace

22 de gen. 2013

No Reglada Assemblea/ General Meeting 26 gener CCOO


Assemblea   
Dissabte 26 gener  Hora: 14.00h-16.00h
Lloc:  Sala 13, 1ª planta,
Via Laietana 16, Barcelona

Ordre del dia:

  • Situació actual del conveni: la defensa i la pèrdua de drets
  • Per què CCOO impugna el pacte d’eficàcia limitada de la patronal i sindicat minoritari?
  • Anàlisi del sindicalisme actual del nostre sector
  • Promoció de la unitat d'acció sindical: mobilització

CCOO donem la benvinguda a tots els treballadors/es       del sector, siguin de qualsevol, o de cap afiliació sindical.

Informa’t  sobre les novetats del conveni, i de què podem fer per defensar els nostres drets i condicions laborals.
CCOO impugna el pacte d’eficàcia limitada                     i aposta per la unitat d’acció sindical

El dijous 17 de gener de 2013, CCOO va presentar un conflicte col·lectiu al Tribunal Laboral de Catalunya, com a part del procés d’impugnació del pacte d’eficàcia limitada de la patronal i el sindicat minoritari del sector No Reglat.

Una altra vegada la patronal, conjuntament amb el sindicat minoritari, va negar la proposta d’entrar en un procés de CONCILIACIÓ, tal com està establert entre sindicats, patronals i Generalitat, com un procés de resolució de conflictes laborals al Tribunal Laboral de Catalunya.

Davant la negativa de la patronal i el sindicat minoritari d’entrar ni en mediació, ni en la conciliació, ni l’arbitratge, CCOO ara continuem el procediment d’impugnació del pacte d’eficàcia limitada, que ara es converteix en un procés judicial al Tribunal Superior de Catalunya.

A l’assemblea informarem i debatrem: Per què la patronal i el sindicat minoritari es neguen a trobar solucions per les vies de mediació i conciliació al TLC? Per què els interessa no arribar a un acord sobre el conveni que satisfactori amb els delegats/des i afiliats/es de CCOO? Com s’està utilitzant la Reforma Laboral del 2012, al servei dels interessos patronals? Quins models de sindicalisme s’estàn aplicant al nostre sector. Per què la unitat sindical és molt important per la defensa de les nostres condicions? Quines futures mobilitzacions són necessàries per defensar els nostres drets. Tots els treballadors/es del sector són benvinguts a l’assemblea, siguin de CCOO, altres sindicats o de cap afiliació sindical.


  • Comenta amb Blogger
  • Comenta amb Facebook
Item Reviewed: No Reglada Assemblea/ General Meeting 26 gener CCOO Rating: 5 Reviewed By: .
Scroll to Top