728x90 AdSpace

27 de febr. 2013

3 de març, Terrassa: Diada per l'Educació Pública


“L’Educació pública, la de totes i tots”


Enguany les entitats que conformen el MUCE Marc Unitari de la Comunitat Educativa- a nivell de Catalunya animen a promoure i organitzar una Diada de l’Educació Pública a barris i localitats.

Per aquest motiu i a partir de les reunions d’escoles i instituts es va fer la proposta de crear a Terrassa la Comissió en Defensa de l'Educació Pública, en la que hi participin pares, mares, docents, esplais, moviments de renovació i tot tipus d’entitats que eduquin.


 
  • DEBAT LOMCE: 26 de febrer a les 18:30 :
  • Per començar el 26 de febrer a les 18:30 hi haurà un debat entorn de la LOMCE, en el que comptarem amb en Ramon Plandiura, expert en temes legislatius. Es farà als locals del C/ Sant Isidre, 29. (Mapa)


  • 3 de març: Diada per l'Educació Pública
    L’altra acció que planteja aquesta comissió és la creació de la Diada
    per l'Educació Pública, que tindrà lloc el dia 3 de març al parc de Vallparadís sota el Torrent de les Bruixes, a les 11h del matí.

L’objectiu és que sigui una diada reivindicativa en front de la situació actual de l’Educació i alhora un espai de trobada lúdic on petits, joves i grans puguem mostrar i reivindicar la riquesa i el valor de l’educació pública tot manifestant el nostre rebuig a la LOMCE i a la situació que estem patint.

Per tal d’organitzar-la ens cal l’ajut de tothom, perquè tots som escola, tots som comunitat educativa. L’ideal és que de cada centre hi hagi algú del claustre, de l’AMPA, estudiants, monitoratge d’esplais, escoles bressol... i que organitzi una activitat per tal de participar de forma activa en aquesta Diada.

COMISSIÓ DEFENSA DE L’EDUCACIÓ PÚBLICA

FOTOS  • Comenta amb Blogger
  • Comenta amb Facebook
Item Reviewed: 3 de març, Terrassa: Diada per l'Educació Pública Rating: 5 Reviewed By: .
Scroll to Top