728x90 AdSpace

21 de febr. 2013

CCOO exigeix al Govern que no segueixi degradant les condicions de treball dels empleats públics


Informació sobre les retallades previstes per la GeneralitatCCOO exigeix al Govern que no segueixi degradant les condicions de treball dels empleats públics

Segons la informació donada per la televisió pública de Catalunya TVC avui dimecres, 13 de febrer, "La Generalitat ja té estimat l'esforç que demanarà a la funció pública aquest any". Segons aquesta informació, més de la meitat (dels 740 milions) vindrà per descomptar -de nou- una paga extra als funcionaris i la resta s'estalviarà  en personal. L'estalvi afectarà, molt especialment, al personal que presta atenció directa (un 80% del total del personal).

El Govern ha anunciat que es deixaran de cobrir 3.000 places de funcionaris, que abandonaran l'administració per jubilacions o baixes, sobretot en ensenyament. I també es deixaran de fer uns 10.000 contractes d’interinitat..

Segons la informació, el Govern estima que la feina i les funcions del personal suprimit  puguin ser cobertes per un increment de la jornada laboral del conjunt de treballadors i treballadores dels diferents sectors de la Generalitat. També, segons la  mateixa notícia, tot això el Govern ho portarà aquest dijous 14 de febrer a la reunió amb els principals sindicats de la funció pública.


CCOO exigeix al Govern de la Generalitat que:

-No equilibri de nou els pressupostos carregant sobre les esquenes dels treballadors i treballadores dels serveis públics i concertats les seves previsions de dèficit
-Retiri o desmenteixi qualsevol proposta de retallar de nou les plantilles o els salaris al sector públic
-No porti a terme EREs en cap empresa pública
-Aturi o retrotregui qualsevol procés de privatització o externalització de serveis públics
-Respecti la negociació col·lectiva dels treballadors i treballadores de la Generalitat presentant  les propostes en el marc de la Mesa General de la Funció Pública
- Prestigiï els serveis públics i defensi la tasca dels treballadors i treballadores que els presten amb dedicació i professionalitat. 


Premsa:Imatges de la concentració del 14 de febrer :


  •  

  • Comenta amb Blogger
  • Comenta amb Facebook
Item Reviewed: CCOO exigeix al Govern que no segueixi degradant les condicions de treball dels empleats públics Rating: 5 Reviewed By: .
Scroll to Top