728x90 AdSpace

20 de febr. 2013

Concentració de delegats i delegades de la Plataforma Sindical Unitària (20/2/2013)

Companyes i companys, 

El Govern català ha tornat a reiterar, primer als mitjans de comunicació i a continuació en el marc de la Mesa General de la Funció Pública, la voluntat d’aplicar un seguit de noves retallades  salarials.
 

L'Administració manté la proposta de retallar 740 millons d'euros en la partida de personal dels serveis públic. Això equivaldria una nova  retallada salarial de més d'un 7% i suprimir fins a 10.000 llocs de treball de personal interí.

Davant aquesta pretensió, hem de seguir plantant cara. 


  • No acceptem cap retallada ni en ocupació ni en salaris. La “racionalització” que el Govern ha aplicat ha conduït a la supressió de més de 7.000 llocs de treball en només dos anys. La pèrdua de poder adquisitiu supera el 25%.  • Denunciem que els treballadors i les treballadores públics  no som la seva font de finançament ni el banc de l’Administració. No pot treure’ns els nostres diners quan al Govern li convingui.
 
La Plataforma Sindical Unitària, que agrupa 15 sindicats de la funció pública, proposa pel dimarts 26 de febrer CONCENTRACIONS  a les portes dels centres de treball.

El proper dimarts 26 de febrer es reuneix el Consell Executiu de la Generalitat, on volen aprovar aquestes brutals retall:  hem d'impedir-ho. Hem de portar a cada centre la mobilització i sortir al carrer:  JA N'HI HA PROU!
 


Els sindicats d'ensenyament (CCOO, USTEC, ASPEPC i UGT) us proposem que el proper dimarts 26 de febrer tothom vagi de groc als centres i fer concentracions a les portes de cada escola i institut, en defensa de les nostres condicions laborals i dels serveis públics.


JA N'HI HA PROU!

Dimarts 26F, concentracions a les portes dels centres. I tothom de groc!


 

  • Comenta amb Blogger
  • Comenta amb Facebook
Item Reviewed: Concentració de delegats i delegades de la Plataforma Sindical Unitària (20/2/2013) Rating: 5 Reviewed By: .
Scroll to Top