728x90 AdSpace

13 de març 2013

3a Diada de l’Ensenyament Públic de Badalona

3a Diada de l’Ensenyament Públic de Badalona 

La meva escola el meu futur
Estem preparant la tercera diada de l’Ensenyament Públic. Com a les edicions anteriors es tracta d’una jornada reivindicativa, però també plena d’activitats creatives i lúdiques. Els protagonistes de la diada són els integrants de la comunitat educativa (Ampas, mestres, famílies,direccions i alumnes) dels diferents centres públics d’escoles Bressol, infantil i primària, secundària i educació especial de la ciutat de Badalona.


Volem reivindicar la importància de l’educació pública i, per això, durant tota la jornada la Rambla de Badalona s’omplirà de carpes on els nostres fills i filles, mestres i mares i pares faran petites demostracions de les moltes activitats que es desenvolupen a les escoles públiques.


Aquest any, a més dels tallers i activitats que ens presentin els diferents centres, us tenim preparades algunes novetats:


-Llibre de desitjos: Aquí podreu escriure tot allò que desitgeu per la vostra escola pública.

-Carpa Audiovisual: Els diferents centres poden portar una presentació en format “Powerpoint”perquè les famílies puguin conèixer les singularitats de cadascuna de les nostres escoles.

-Ball: a través de la música i el ball farem una actuació reivindicativa que esperem sigui multitudinària. CoreografiaLletra

-L’Escola que construïm: farem una reconstrucció visual de l’escola pública i els efectes de les retallades.


Evidentment, tampoc faltaran els capgrossos, gegants i dracs de les escoles, així com un cercavila animat per grups de percussió també de les nostres escoles.

És important que sapigueu que la diada no es podria desenvolupar sense la participació activa dels nostres estimats alumnes i l’esforç altruista que realitzen moltes mares i pares, mestres i direccions d’escoles.

Apunteu-vos la data del 17/03/2013 comptem amb tots vosaltres!

Clicka per inscriure la teva activitat


Fampas Badalona


  • Comenta amb Blogger
  • Comenta amb Facebook
Item Reviewed: 3a Diada de l’Ensenyament Públic de Badalona Rating: 5 Reviewed By: .
Scroll to Top