728x90 AdSpace

8 d’abr. 2013

#17A 18h: Omplim la plaça Sant Jaume en defensa del 0-3Amb les més de 25.000 signatures de la INICIATIVA CIUTADANA, DEFENSEM EL 0-3, la comunitat educativa volem participar i decidir en l'educació del més petits; concretament ho volem fer en l'escola bressol com a primer graó de tot el sistema educatiu.

La Iniciativa Ciutadana #defensemel03 està a punt d'iniciar la seva tramitació. Gràcies al gran suport aconseguit serà la primera Iniciativa Ciutadana de la ciutat de Barcelona, si s'admet a tràmit.

Amb aquest exercici de democràcia participativa, la comunitat educativa, a proposta de la Plataforma03, demana que les escoles bressol públiques, construides des del seu origen amb la participació de la ciutadania, restableixin els requisits mínims necessaris per recuperar la qualitat imprescindible per a l'educació dels infants de la nostra ciutat.

Volem agrair i celebrar la col·laboració i l'esforç de molts i moltes ciutadanes de Barcelona. Aquest suport farà possible presentar aquesta proposta de regulació de les escoles bressol amb un nombre de signatures  molt superior a les mínimes necessàries.

US ESPEREM EL PROPER DIMECRES 17 d'abril a les 18h a la PLAÇA SANT JAUME!


Font: Plataforma03


       

Descarrega't el cartell i l'octaveta


7.5.2013: EuropaPress: La iniciativa ciutadana en defensa de la guarderia pública es presentarà el 17 d'abril

  • Comenta amb Blogger
  • Comenta amb Facebook
Item Reviewed: #17A 18h: Omplim la plaça Sant Jaume en defensa del 0-3 Rating: 5 Reviewed By: .
Scroll to Top