728x90 AdSpace

8 d’abr. 2013

#21A 17h #TroabadaEducativa a Mollet Coordinadora AMPA Mollet


L’Educació pública, la de totes, la de tots.

La coordinadora d’AMPA de les escoles públiques de Mollet manifestem que el model d’Escola pública, catalana, laica i gratuïta, és la garantia d’una educació per a tothom.

Per això creiem que cal defensar amb fermesa, aquest model educatiu, enfront de les retallades que el Govern de la Generalitat està fent: supressió de línies de P3 i tancament d’escoles, augment de les ràtios, falta de substitucions de mestres, pèrdua d’hores de vetlladors i altres educadors, disminucions pressupostàries,..... Així com l’amenaça d’una nova llei, la LOMCE que el Govern de l’Estat ens vol imposar.

El projecte de llei LOMCE, és un atac sense precedents al nostre model educatiu català i a la immersió lingüística, que posa en qüestió la igualtat d’oportunitats per a tot l’alumnat, i d’altra banda, una llei que no fa més que aprofundir en la privatització de l’ensenyament públic, alhora que s’estan retallant, de manera desmesurada, els pressupostos de l’educació pública.

Avui, com amb d’altres ocasions, cal sumar les energies de tots els sectors de la comunitat educativa: mares, pares, mestres, alumnat, entitats socials i sindicals,..... per reivindicar amb convicció el nostre model educatiu.

Per això us animem a participar en la TROBADA EDUCATIVA que hem organitzat des de la COORDINADORA D’AMPA divendres 12 d’abril a l’IES AIGUAVIVA. (Edifici antic GIRO – Rambla Pompeu Fabra 1.)

ORGANITZACIÓ DE LA TROBADA:

17:00. BENVINGUDA
17:30. ACTIVITATS LÚDIQUES per pares i mares , nens, nenes i mestres.
Pintarem noves pancartes, farem cartells per les escoles, prepararem mobilitzacions...
19:00. XERRADA EDUCATIVA. Anàlisis i conseqüències de la nova llei i de l’ estat de les retallades , amb Benet Castillejos Pedagog de la UB .
 
Fila 0. Amb representants de la comunitat educativa de Mollet, Badalona es mou, FAPAC, CGT, CCOO...
 
Al final de la xerrada, SOPAR A LA FRESCA, per les persones que vulguin, caldrà portar-se el menjar i la beguda.

Us hi esperem amb la samarreta groga


  • Comenta amb Blogger
  • Comenta amb Facebook
Item Reviewed: #21A 17h #TroabadaEducativa a Mollet Coordinadora AMPA Mollet Rating: 5 Reviewed By: .
Scroll to Top