728x90 AdSpace

11 d’abr. 2013

CCOO demana a Rigau que aturi les tisorades a l’educació


CCOO demana a Rigau que aturi les tisorades a l’educació

El veritable conflicte de l’educació, avui, es produeix quan els governs retallen i retallen, dificultant, així l’acció educativa dels professionals de l’educació i la implicació, que majoritàriament, tenen les famílies.Convocar i participar en mobilitzacions i protestes davant la injustícia flagant de les politiques que aplica l’actual govern de la Generalitat de Catalunya, seguint els dictats de Madrid i la troika, és no només una acció necessària, sinó també una mostra de participació coherent i d'exercici de ciutadania. És un obligació ciutadana respondre de forma coherent, pacifica i contundent a l’agressió sense precedents que exerceixen els més poderosos i els invisibles mercats.

Els centres educatius no han perdut mai la tranquil·litat ni la serenitat que la Consellera Rigau reclama. Aquesta és present a l’acció educativa quotidiana, que mai s’ha deixat de produir a les aules. Insinuar, com fa la Consellera Rigau, que promoure la participació de la comunitat educativa al conflicte social és una acció des educadora és altament preocupant. Potser l’agradaria més una ciutadania submisa.

CCOO manifesta que no anem per un bon camí. Catalunya necessita un projecte nacional propi que només serà possible amb un aposta estratègica on l’educació ha de ser peça central.

No construírem el país que volem amb menys Educació. Els ciutadans que ens mobilitzen de forma responsable en aquest sentit exercim no només un dret, sinó que assumim la responsabilitat que ens pertoca en la defensa de l’educació Assumim la construcció del projecte de país que volem per les futures generacions.

VOLEM TENIR DRET A DECIDIR UNA CATALUNYA SOCIAL, AMB MÉS DRETS I JUSTÍCIA SOCIAL.

  • Comenta amb Blogger
  • Comenta amb Facebook
Item Reviewed: CCOO demana a Rigau que aturi les tisorades a l’educació Rating: 5 Reviewed By: .
Scroll to Top