728x90 AdSpace

4 d’abr. 2013

Cotxeres de Sants (BCN): 8A, 18h Xerrada sobre la LOMCE

XERRADA sobre la LOMCE
DILLUNS 8 D'ABRIL
18H, COTXERES DE SANTS
BarcelonaCom sabeu el ministre Wert està tramitant l'esborrany d'una nova llei d'educació. La LOMCE és una modificació d’ideologia conservadora en punts clau de la LOE. I si ja la LOE en si mateixa era regressiva amb respecte a lleis anteriors amb els canvis LOMCE es converteix en una llei retrògrada autoritària, memorística, que agreuja el caràcter d’escola-empresa que ja anunciava la LOE. El seu redactat es composa d'una exposició de motius que resumeix la intenció del nou projecte de llei i un article únic que modifica de manera parcial molts articles de la LOE.

És una autèntica contrareforma educativa imposada des d'una majoria absoluta cada cop més deslegitimada, tramitada d'esquenes a la comunitat educativa i que atenta contra el model d’escola pública democràtica, laica, integradora i inclusiva que hem construït en els últims 35 anys.

Considerem que en uns moments en què les retallades a l’ensenyament públic estan dificultant enormement la tasca en els centres, afegir-hi noves mesures, totalment irracionals, que distorsionin encara més la tasca educativa, és d’una greu irresponsabilitat. La Comunitat Educativa no podem estar d'acord amb aquesta reforma i és molt important conèixer i difondre el seu contingut.

Per aixó des de l'Assemblea de zona de Sants Les Corts, en col:laboració amb l'Assemblea Groga de Sants, hem organitzat una xerrada informativa el proper dilluns 8 d'abril a les 18h a les Cotxeres de Sants.

Adjuntem cartell. Us esperem!

  • Comenta amb Blogger
  • Comenta amb Facebook
Item Reviewed: Cotxeres de Sants (BCN): 8A, 18h Xerrada sobre la LOMCE Rating: 5 Reviewed By: .
Scroll to Top