728x90 AdSpace

16 d’abr. 2013

#defensemel03 dimecres, 17 d'abril a les 18h concentració Plaça de Sant Jaume


Per una escola bressol pública de qualitat
LA PLATAFORMA 0-3, DE LA QUAL FORMA PART CCOO, CONVOCA DEMÀ UNA CONCENTRACIÓ DAVANT L’AJUNTAMENT DE BARCELONA PER LLIURAR LES MÉS DE 25.000 SIGNATURES RECOLLIDES EN DEFENSA DE LES ESCOLES BRESSOL DE LA CIUTAT

Demà dimecres, 17 d'abril a les 18h tindrà lloc una concentració a la Plaça de Sant Jaume davant l’Ajuntament de Barcelona per lliurar les signatures recollides.
Amb les més de 25.000 signatures de la INICIATIVA CIUTADANA, DEFENSEM EL 0-3, la comunitat educativa volem participar i decidir en l'educació del més petits; concretament ho volem fer en l'escola bressol com a primer graó de tot el sistema educatiu.

La Iniciativa Ciutadana #defensemel03 està a punt d'iniciar la seva tramitació. Gràcies al gran suport aconseguit serà la primera Iniciativa Ciutadana de la ciutat de Barcelona, si s'admet a tràmit.

Amb aquest exercici de democràcia participativa, la comunitat educativa, a proposta de la Plataforma03, demana que les escoles bressol públiques, construïdes des del seu origen amb la participació de la ciutadania, restableixin els requisits mínims necessaris per recuperar la qualitat imprescindible per a l'educació dels infants de la nostra ciutat.

Volem agrair i celebrar la col·laboració i l'esforç de molts i moltes ciutadanes de Barcelona. Aquest suport farà possible presentar aquesta proposta de regulació de les escoles bressol amb un nombre de signatures  molt superior a les mínimes necessàries.


Iniciativa ciutadana defensem el 0-3!

  • Comenta amb Blogger
  • Comenta amb Facebook
Item Reviewed: #defensemel03 dimecres, 17 d'abril a les 18h concentració Plaça de Sant Jaume Rating: 5 Reviewed By: .
Scroll to Top