728x90 AdSpace

26 d’abr. 2013

DIUMENGE 28 A, GRAN CONFLUÈNCIA CIUTADANA CONTRA RETALLADES I PRIVATITZACIONS


Aturem els pressupostos antisocials. Juntes podem! 


(pdf+)

Convocades per les organitzacions veïnals i tot un seguit de plataformes unitàries sindicals i d'entitats de l'àmbit de l'educació, la sanitat, la funció pública, contra les retallades, i també moviments socials i assemblees de barri, han decidit fer confluir les seves protestes i reivindicacions en una gran manifestació ciutadana a Barcelona, que se celebrarà el diumenge 28 d'abril amb el lema: "Aturem els pressupostos antisocials. Juntes podem!".

Les diferents convocatòries que organitzen, el dia 28, al matí, el Marc Unitari de la Comunitat Educativa, la Plataforma pel Dret a la Salut, la Plataforma Sindical Unitària de la funció pública, la Plataforma Prou Retallades, així com diversos altres col·lectius, confluiran, a partir de les seves cites respectives, en unagran manifestació que sortirà a les 12.30 h des de la cantonada del passeig de Gràcia amb la ronda de Sant Pere i baixarà fins al Parc de la Ciutadella, seu del Parlament.

El secretari general de CCOO de Catalunya, Joan Carles Gallego, atendrà als mitjans de comunicació a les 11'00h a Rambla Catalunya amb carrer Diputació.
  • Comenta amb Blogger
  • Comenta amb Facebook
Item Reviewed: DIUMENGE 28 A, GRAN CONFLUÈNCIA CIUTADANA CONTRA RETALLADES I PRIVATITZACIONS Rating: 5 Reviewed By: .
Scroll to Top