728x90 AdSpace

26 d’abr. 2013

EL CONSELL DE GOVERN DE LA UPC VOTA EN CONTRA DEL RECTOR I DEL SEU CONSELL DE DIRECCIÓ


Comunicat de premsa del Consell de Govern de la UPCEl Consell de Govern del 24 d’abril, complint els mandats del Claustre, va votar:

-                     En contra de l’amortització de les places ocupades per interins.
-                     A favor de que s’esmeni el pressupost UPC 2013.

És el primer cop en la història de la UPC que el Consell de Govern vota –per amplíssima majoria– en contra de les propostes del rector i del seu consell de direcció.  Aquí hi trobareu un resum dels fets: http://www.upic.cat/?p=2313

El rector s’atrinxera en els reglaments i posa entrebancs legals, com que “el pressupost no es pot anul·lar” –però bé es deu poder modificar!–, com que “per tirar enrere els acomiadaments cal que el Consell Social ho autoritzi”. El Consell Social es reunirà el dilluns 29 d’abril. Les decisions que prengui seran decisives pel futur de tot@s i pel futur de la nostra UPC.

Si el Consell Social no respectes o anés en contra de les decisions presses pel Claustre, per totes les Juntes d’Escoles i Facultats i pel Consell de Govern, trencaria el principi constitucional d’autonomia universitària i generaria un greu conflicte institucional. El rector Giró està sol, aïllat. Tota la Institució s’ha manifestat contra les seves decisions i el seu projecte de futur. El Consell Social n’ha de ser molt conscient.

Cal que el Consell Social ratifiqui i faci seves les decisions del Claustre, del Consell de Govern i de les Juntes d’Escoles i Facultats. Per això les Juntes i els Comitès del PAS i del PDI us convo­quem una ASSEMBLEA - CONCENTRACIÓ el dilluns 29 d’abril a les 8 hores als jardins del Rectorat, en suport de les resolucions democràticament aprovades per tots els òrgans de la nostra Institució.

  • Comenta amb Blogger
  • Comenta amb Facebook
Item Reviewed: EL CONSELL DE GOVERN DE LA UPC VOTA EN CONTRA DEL RECTOR I DEL SEU CONSELL DE DIRECCIÓ Rating: 5 Reviewed By: .
Scroll to Top