728x90 AdSpace

16 d’abr. 2013

Rebuig de la Comunitat Universitària de la UPC a les polítiques del rector i del govern de la Generalitat
AVUI S’HA REALITZAT EL CLAUSTRE DE LA UPC AMB UNA CONCENTRACIÓ EN SUPORT DEL PROFESSORAT INTERÍ ACOMIADAT. ELS TREBALLADORS I TREBALLADORES HAN LLEGIT UN COMUNICAT I HAN LLIURAT AL RECTOR 6000 SIGNATURES DE SUPORT.


Avui, per fi, s’ha constituït el claustre de la UPC , on s’han lliurat les signatures necessàries per demanar un claustre extraordinari per decidir eleccions anticipades a rector. El rector, s’ha compromès a portar el tema al proper Consell de Govern que tindrà lloc el proper 24 d’abril.
Durant el claustre, el rector, ha presentat el seu informe i ha rebut crítiques molt contundents on s’ha fet palesa la seva solitud.
S’han aprovat per àmplia majoria les tres mocions en contra de l’actuació del rector:
-        retirada dels acomiadaments dels interins/es i professors/es associats,
-        retirada del pressupost i
-        retirada de l’acord UPC-Generalitat.
Això torna a posar de manifest la solitud del rector i el rebuig de la comunitat Universitària a la seva forma de fer les coses i a les decisions que ha pres.
CCOO dóna suport a les demandes del claustre i ens afegim a la petició majoritària d’eleccions anticipades a rector.
CCOO participarà activament en  totes les mobilitzacions que es convoquin per aturar els acomiadaments i aconseguir la resta de demandes dels treballadors i treballadores.


  • Comenta amb Blogger
  • Comenta amb Facebook
Item Reviewed: Rebuig de la Comunitat Universitària de la UPC a les polítiques del rector i del govern de la Generalitat Rating: 5 Reviewed By: .
Scroll to Top