728x90 AdSpace

21 d’abr. 2013

#SetmanaGroga a l'Institut Ribot i Serra de Sabadell

El 25 d'abril tancada comunitat educativa


Ni LEC, ni LOMCE, ni retallades!


El 25 d’abril, #25APrenelteuCentre: tancades en centres, espais públics...; amb l’organització de debats, actes diversos...


A l'Institut Ribot i Serra de Sabadell pararem les classes a les 19.20h: Video-Fòrum, tallers, 

Caçolada a les 21h i sopar de germanor.

El 28 d’abril, diumenge. Manifestació a Barcelona que confluirà amb Sanitat i altres sectors. El Bloc d'educació sortirà a les 11,30h de Passeig de Gràcia Aragó.


A totes les retallades que el ministre d’educació i la consellera d’ensenyament ja han infligit a l’educació pública en els cursos passats i als efectes negatius de l’aplicació de la LEC, ara cal afegir-hi l’amenaça d’una nova retallada, d’una magnitud condicionada als pressupostos generals i al dèficit permès. que de produir-se pot ser letal per poder continuar tenint una educació pública de qualitat.


Si a aquesta situació hi afegim la tramitació parlamentària del projecte de llei del ministre Wert, la LOMCE, ens trobem davant del perill d’una educació pública retallada i emmarcada en un sistema educatiu estatal profundament retrògrad i reaccionari, ja que la LOMCE suposa un salt enrere que ens transporta a temps predemocràtics.


Una nova retallada en els serveis públics pot acabar de desballestar drets tan bàsics com l’educació i la sanitat i tota la resta de serveis públics. És del tot necessari aturar les retallades i fer saber al Govern de l’Estat que volem que retiri la LOMCE de la seva tramitació parlamentària


Per tot això i molt més diem NI LOMCE, NI LEC, NI RETALLADES!


#25APRENELTEUCENTRE
  • Comenta amb Blogger
  • Comenta amb Facebook
Item Reviewed: #SetmanaGroga a l'Institut Ribot i Serra de Sabadell Rating: 5 Reviewed By: .
Scroll to Top