728x90 AdSpace

28 de maig 2013

Mollet. Manifestació lúdic_festiva. 31 de maig.

PARES, MARES, MESTRES I ALUMNES DEFENSEM L’ESCOLA PÚBLICA DE QUALITAT

Tota la Comunitat Educativa de les escoles públiques e instituts de Mollet del Vallès manifestem que el model d’Escola pública, catalana, laica i gratuïta, és la garantia d’una educació per a tothom.

Per això creiem que cal defensar amb fermesa, aquest model educatiu, enfront de les retallades que el Govern de la Generalitat està fent: supressió de línies de P3 i tancament d’escoles, augment de les ràtios, falta de substitucions de mestres, pèrdua d’hores de vetlladors i altres educadors, disminucions pressupostàries,..... Així com l’amenaça d’una nova llei, la LOMCE que el Govern de l’Estat ens vol imposar.

El projecte de llei LOMCE, és un atac sense precedents al nostre model educatiu català i a la immersió lingüística, que posa en qüestió la igualtat d’oportunitats per a tot l’alumnat; i d’altra banda, una llei que no fa més que aprofundir en la privatització de l’ensenyament públic, alhora que s’estan retallant, de manera desmesurada, els pressupostos de l’educació pública.
Avui, com amb d’altres ocasions, cal sumar les energies de tots els sectors de la comunitat educativa: mares, pares, mestres, alumnat, entitats socials i sindicals,..... per reivindicar amb convicció el nostre model educatiu.

Per això us animem a participar a la Manifestació lúdic festiva que hem organitzat LA COMUNITAT EDUCATIVA DE MOLLET divendres 31 de Maig a les 17:00 a la Plaça Prat de la Riba.

ORGANITZACIÓ DE LA TROBADA :
16:30. SORTIDA DE LES ESCOLES CAP A PRAT DE LA RIBA
17:00. TROBADA A PRAT DE LA RIBA
17:30. CAMINADA CAP A L’AJUNTAMENT AMB LECTURA DE MANIFEST.
18:00. TANCAMENT DE L’ACTE.

Us esperem amb samarreta groga


  • Comenta amb Blogger
  • Comenta amb Facebook
Item Reviewed: Mollet. Manifestació lúdic_festiva. 31 de maig. Rating: 5 Reviewed By: .
Scroll to Top