728x90 AdSpace

5 de juny 2013

5 de juny, 17:30h: Manifestació en contra de la LOMCE, la LEC, les retallades i el tancament de centres educatius públics


Les AMPA de les escoles públiques de Santa Perpètua convoquen una manifestació del 5 de juny en contra de la LOMCE, la LEC, les retallades i el tancament de centres educatius públics

Les AMPA de les escoles de Santa Perpètua, Santiga, La Florida, Bernat de Mogoda i Els Aigüerols han convocat una manifestació el 5 de juny al municipi. La protesta contra la LOMCE, la LEC, les retallades en educació i el tancament de centres públics començarà a les 17.30 hores a la cruïlla del Passeig de la Florida i l’Avinguda de l’Onze de Setembre. Les entitats han indicat que la protesta vol ser una crida a la lluita per l’educació pública de qualitat que consideren que està en perill de mort. Per a les AMPA de Santa Perpètua l’aprovació de la LOMCE és un greu retrocés en l'ensenyament que no es pot permetre.

Coincidint amb la fi del curs escoles, la comunitat educativa torna a mobilitzar-se per exigir la fi de les retallades en educació. L'any passat també va tenir lloc una protesta conjunta i multitudinària coincidint amb el final de curs.


AMPA ELS AIGÜEROLS
c/ García Nieto, 1
08130- SANTA PERPÈTUA DE MOGODA
www.ampaelsaiguerols.com
www.facebook.com/ComissioEscolaElsAiguer­ols
@Aiguerols
#sosaiguerols

  • Comenta amb Blogger
  • Comenta amb Facebook
Item Reviewed: 5 de juny, 17:30h: Manifestació en contra de la LOMCE, la LEC, les retallades i el tancament de centres educatius públics Rating: 5 Reviewed By: .
Scroll to Top