728x90 AdSpace

19 de juny 2013

Escrits i convocatòria de la reclamació d'augment de les pensions segons l'IPC, 19 de juny, 11.30h del matí, Via Augusta 197 de Barcelona

Us fem arribar uns escrits de reclamació sobre la manca d'actualització de la pensió, perquè els utilitzis presentant-los davant DIRECCIO DE COSTOS DE PERSONAL I PENSIONS PÚBLIQUES (si la teva pensió és de Classes Passives de l’Estat) o l'INSTITUT NACIONAL DE LA SEGURETAT SOCIAL (INSS ))( en cas de que la teva pensió sigui de seguretat social) , en la forma que t'expliquem a continuació.

Els models d'escrit que tens en les teves mans han de ser completats en l'encapçalament posant les dades que es demanen i signant-los. Una vegada completats i signats s'han de presentar a DIRECCIO DE COSTOS DE PERSONAL I PENSIONS PÚBLIQUES (Via Augusta 197) ( Si ets pensionista de la Seguretat social s’ha de presentar a una oficina del INSS
La petició ha de fer-se amb original i còpia: un per a lliurar i l'altre perquè te’l segellin i hi consti la data de presentació.

Una vegada presentat el primer escrit de sol·licitud, hem d'esperar la resposta de l’organisme aqui hem adreçat la petició ( Hisenda o INSS) durant un mes, a comptar des de la data de la seva presentació.
Si, durant un mes ( a partir de la data de presentació),, contesten denegant la petició, cal presentar el segon escrit, anomenat de RECLAMACIÓ PRÈVIA.
Si, transcorregut el mes, no contesten , s'entén denegada la petició per silenci administratiu i, a continuació, ja s'ha de presentar el segon escrit de Reclamació <Prèvia
Després de la presentació d'aquest segon escrit, tenen un termini de 45 dies per a contestar.
Durant aquests dies has de fer arribar les còpies registrades, escrits i documentació rebuts a la seu dela Federació d’Educació de CCOO (Via Laietana 16, 4rta planta) per a estudiar una possible demanda.

Salutacions.
 DIMECRES DIA 19 DE JUNY A LES 11,.30 DEL MATI A VIA AUGUSTA 197 S'HA PRESENTAT L'ESCRIT


Porteu l’escrit de la PRIMERA RECLAMACIÓ fet i una fotocòpia per tal de que quedi segellada i sigui el resguard conforme heu presentat l’escrit


DOCUMENTS
EXPLICACIÓ RECLAMACIÓ AUGMENT DE PENSIONS (+)


PRIMERA RECLAMACIÓ (+)


SEGON ESCRIT (+)


COMISSIÓ DE PENSIONISTES DE L'HOSPITALET (+)

  • Comenta amb Blogger
  • Comenta amb Facebook
Item Reviewed: Escrits i convocatòria de la reclamació d'augment de les pensions segons l'IPC, 19 de juny, 11.30h del matí, Via Augusta 197 de Barcelona Rating: 5 Reviewed By: .
Scroll to Top