728x90 AdSpace

10 de juny 2013

Escrits i convocatòria de la reclamació d'augment de les pensions segons l'IPC, 19 de juny, 11.30h del matí, Via Augusta 197 de BarcelonaUs fem a mans uns escrits de reclamació sobre la manca d'actualització de la pensió, perquè els utilitzis presentant-los davant  la Unitat de Classes Passives - Delegació Especial d'Economia i Hisenda de Barcelona (si la teva pensió és de Classes Passives de l’Estat) o l'INSTITUT NACIONAL DE LA SEGURETAT SOCIAL (INSS ), (en cas de que la teva pensió sigui de seguretat social) , en la forma que t'expliquem a continuació.

Els models d'escrit que tens en les teves mans han de ser completats en l'encapçalament, posant les dades que es demanen i signant-los. Una vegada completats i signats, s'han de presentar
Unitat de Classes Passives - Delegació Especial d'Economia i Hisenda de Barcelona ViaAugusta 197, o en l’INSS en l'oficina que tinguis més propera, segons l'ordre que t'indiquem.  Si la teva pensió és de seguretat social adreça la petició al  INSTITUT NACIONAL DE LA SEGURIDAT SOCIAL.   


US CONVOQUEM  PEL  DIMECRES DIA 19 DE JUNY A  LES 11,.30 DEL MATI A  VIA AUGUSTA 197  PER PRESENTAR  L’ESCRIT


La petició ha de fer-se amb original i còpia: un per a lliurar i l'altre perquè te’l segellin i hi consti la data de presentació.


Una vegada presentat el primer escrit de sol·licitud, hem d'esperar la resposta de l’organisme a qui hem adreçat la petició (Hisenda o INSS), durant un mes, a comptar des de la data de la seva presentació.
Si, durant aquest mes,  contesten denegant la petició, cal presentar el segon escrit, anomenat de RECLAMACIÓ PRÈVIA.
Si, transcorregut el mes, no  contesten, s'entén denegada la petició, per silenci administratiu i, a continuació, ja s'ha de presentar el segon escrit de RP.
Després de la presentació d'aquest segon escrit, tenen un termini de 45 dies per a contestar.
Durant aquests dies has de fer arribar les còpies registrades, escrits i documentació rebuts a la seu de la Federació d’Educació (Via Laietana 16, 4rta planta 08003 Barcelona) per a estudiar una possible demanda. 


DOCUMENTS
  • Comenta amb Blogger
  • Comenta amb Facebook
Item Reviewed: Escrits i convocatòria de la reclamació d'augment de les pensions segons l'IPC, 19 de juny, 11.30h del matí, Via Augusta 197 de Barcelona Rating: 5 Reviewed By: .
Scroll to Top