728x90 AdSpace

17 de juny 2013

L'aigua és un dret humà

La Confederació Sindical de CCOO juntament amb la Federació de Serveis a la Ciutadania, FSC, estem participant en la Iniciativa Ciutadana Europea (ICE), L'aigua i el sanejament són un dret humà, a proposta de la Federació Europea de Serveis Públics (FSESP).

L'objectiu fonamental de la campanya és aturar la decisió de la Comissió Europea de privatitzar l'aigua a través de la Directiva de Concessions. El nostre compromís és aconseguir com a mínim el suport de 50.000 signatures d'un total de 1.000.000, que cal recollir entre tots els països de la Unió Europea, per presentar la ICE al Parlament Europeu, sense aquestes firmes la Iniciativa no tiraria endavant, sent responsabilitat nostra no haver assolit.

En l'últim Plenari Confederal de Salut Laboral i Medi Ambient es va acordar donar un nou impuls a la recollida de signatures. Per aquest motiu, un cop més, ens adrecem a tu perquè amb la teva activitat sindical a l'empresa oa l'administració, puguem, A través del suport de la teva signatura a aquest enllaç (després has de punxar en donar suport i triar país) amb la col · laboració de totes i tots els treballadors del centre de treball, amistats, família .... evitar aquest atac al dret fonamental per a la vida com és l'accés a l'aigua en condicions segures en qualitat i abastament.

ENLLAÇ (+)

  • Comenta amb Blogger
  • Comenta amb Facebook
Item Reviewed: L'aigua és un dret humà Rating: 5 Reviewed By: .
Scroll to Top