728x90 AdSpace

19 de set. 2013

El Govern de la Generalitat prepara l'acomiadament de milers d'interins en els propers mesos

EL GOVERN DE LA GENERALITAT PREPARA L’ACOMIADAMENT DE MILERS DE TREBALLADORS I TREBALLADORES PÚBLICS INTERINS EN ELS PROPERS MESOSComunicat de premsa conjunt de CCOO, CATAC – IAC i UGT

El Govern de la Generalitat va comunicar dilluns als sindicats de la Mesa Sectorial del personal administratiu i tècnic un calendari de concursos de trasllats per als propers mesos que afectarà a tots els cossos (generals i específics) de l’Administració de la Generalitat.
Com sigui que la majoria de les places que es convocaran estan ocupades per personal interí, els sindicats temem que es produeixi un acomiadament d’aquest personal en forma de degoteig massiu durant els propers mesos.

CCOO, CATAC – IAC i UGT considerem que amb aquesta mesura unilateral que posarà en marxa el govern es troben en situació de risc 6.614 empleats i empleades públics interins. Així mateix, considerem que aquesta mesura s’emmarca dins de la reforma encoberta de desballestament dels serveis públics en benefici del sector privat.

  • Comenta amb Blogger
  • Comenta amb Facebook
Item Reviewed: El Govern de la Generalitat prepara l'acomiadament de milers d'interins en els propers mesos Rating: 5 Reviewed By: .
Scroll to Top