728x90 AdSpace

22 de set. 2013

Introducció de la seguretat i la salut en l'educació: Napo per a professorsUs informem que a la versió en català de la pàgina web de Napo, el personatge d’animació que impulsa l’Agència Europea per a la Seguretat i la Salut en el Treball per difondre la prevenció de riscos entre el públic infantil i juvenil, s’han incorporat materials per a professors de primària (aquí).

En aquest inici de curs volem fer la màxima difusió d’aquests materials adreçats a professors d’infants d’entre 7 i 11 anys, on s’hi suggereixen activitats per desenvolupar a classe i que permetin als alumnes familiaritzar-se amb alguns dels conceptes bàsics de la prevenció de riscos laborals –i de la prevenció en general-.

A l’arxiu adjunt trobareu unes indicacions per col·laborar en la difusió d’aquest materials pedagògics i, per extensió, de la prevenció de riscos laborals incorporant la imatge que trobareu com a peu de signatura dels vostres correus electrònics.

ADJUNT

Passos a seguir per incorporar la icona per difondre els materials de Napo per a professors a la vostra signatura de correu (setembre-octubre 2013).


1.-Primer de tot haureu de copiar aquesta imatge, fent un clic a sobre amb el botó dret del ratolí i utilitzant l’opció “Copia l’enllaç”:


2.-Aneu a la pantalla d’inici del Microsoft Outlook.

3.-Entreu a l’opció “Eines” i després escolliu “Opcions”.

4.-Obriu la pestanya “Format de correu”.

5.-Dins del requadre “Signatura”, feu un clic al botó “Signatures ...”.

6.-Feu un clic al botó “Crea ...” i:

a)Escriviu un nom per a la vostra signatura (doneu-li el nom que vulgueu).

b)Assenyaleu l’opció “Utilitza aquesta signatura com a plantilla” i desprès trieu la signatura que veniu utilitzant normalment fins ara.

7.-Feu un clic al botó “Endavant” i desprès al botó “Edició avançada...”.

8.-Quan us preguntin si desitgeu iniciar l’editor, dieu que “Sí”.

9.-Feu “Enganxa” per afegir la icona al final de la signatura antiga, deixant un espai.

10.-Sortiu de l’editor i dieu que “Sí” voleu desar els canvis.

11.-Tanqueu la finestra fent un clic al botó “D’acord”.

12.-Dins del requadre “Signatura”, incorporeu la nova opció als dos requadres “Signatura per als missatges nous” i “Signatura per a les respostes i els reenviaments”.

13.-Tanqueu la finestra fent un clic al botó “Aplica” i després al botó “D’acord”.  • Comenta amb Blogger
  • Comenta amb Facebook
Item Reviewed: Introducció de la seguretat i la salut en l'educació: Napo per a professors Rating: 5 Reviewed By: .
Scroll to Top