728x90 AdSpace

6 de set. 2013

XVIIè Debat del Grup d’Opinió ”Fòrum Narcís Monturiol”: el futur de l'Educació a Catalunya

XVIIè Debat del Grup d’Opinió ”Fòrum Narcís Monturiol”, amb la col·laboració de l’associació “d'Amics de la Violeta” i de “SICOM" (Solidaritat i Comunicació)


Tema : El futur de l'Educació a Catalunya

  • Presentarà l'acte en Josep Mª Torres (FNM) que ens  farà una breu anàlisi del fet educatiu a Catalunya des de la Transició Política fins l'actualitat.
  • En Joan Domènech Francesc ens parlarà de:  L' educació , un model amb problemes de disseny.
  • L'Alex Castillo dissertarà sobre  les reivindicacions de mares i pares per una Educació Pública i de Qualitat a la Catalunya d'avui.

Els ponents:

Àlex Castillo, amb  una dilatada experiència en el món associatiu i en temes educatius, és l'actual President de la FAPAC.
Joan Domènech Francesch,  Llicenciat en Filosofia i Lletres .  És professor i director de l'Escola Pública Fructuós Gelabert. Membre de la Federació de Moviments de Renovació  Pedagògica  de Catalunya.
Josep Mª Torres, químic, apassionat pels temes educatius: Al  llunyà any 1971 va iniciar amb d'altre gent  l'embrió del moviment de pares i mares per l'Escola Pública i  posteriorment fou fundador i primer President de la FAPAC.


  • Comenta amb Blogger
  • Comenta amb Facebook
Item Reviewed: XVIIè Debat del Grup d’Opinió ”Fòrum Narcís Monturiol”: el futur de l'Educació a Catalunya Rating: 5 Reviewed By: .
Scroll to Top