728x90 AdSpace

7 d’octubre de 2013

7 d'octubre: Jornada Mundial pel Treball Digne


Aquest any se celebra la Jornada Mundial pel Treball Digne amb el lema "Treball i pensions dignes. Serveis públics universals" i amb una concentració que tindrà lloc a les 11 de matí, davant de la patronal Foment del Treball, a la Via Laietana de Barcelona.

El 7 d'octubre l'hem de caracteritzar com una jornada d'acció on continuem difonent les nostres alternatives pel que fa a les pensions i la defensa dels serveis públics i per preparar les manifestacions del mes de novembre, a banda de fer evidents també els conflictes en relació amb la situació actual de la negociació col·lectiva.

També es farà una tancada de delegats i delegades a l'Església del Pi de Barcelona (plaça del Pi), que començarà a les 22 h del diumenge 6 d'octubre de 2013.

D'altra banda, a Girona es farà una concentració el mateix dilluns 7 d'octubre a les 11 h al carrer 20 de Maig (Subdelegació del Govern).Treball digne i vida digne, nou article de Joan Carles Gallego en el seu bloc (+)


Feu clic per veure:

- El manifest de la Jornada Mundial pel Treball Digne
- La postal de la JMTD per reenviant-la als vostres contactes.
- El cartell del 7 d'octubre de 2013, Jornada Mundial pel Treball Digne
- El comunicat 'Delegats i delegades de CCOO i UGT faran una tancada a l'Església del Pi de Barcelona i una concentració davant Foment del Treball per reclamar treball digne, el manteniment de l'ocupació i el desbloqueig dels convenis' (4-10-2013)
  • Comenta amb Blogger
  • Comenta amb Facebook
Item Reviewed: 7 d'octubre: Jornada Mundial pel Treball Digne Rating: 5 Reviewed By: Federació CCOOEducació
Scroll to Top